Connect with us

FOTBAL

Trei arbitri sălăjeni au oficiat la un puternic turneu de futsal din judeţul Satu Mare


Flavius Seiche, Alex Turian şi Adrian Iancău au arbitrat la Futsal Arena Cup, competiţie care a strâns 21 de echipe din judeţele Satu Mare, Maramureş şi Bihor


Arbitri sălăjeni sunt  văzuţi bine la competiţiile organizate în alte judeţe. Drept urmare, de-a lungul anilor, cavaleri ai fluierului din Sălaj au oficiat la jocuri din campionatele din Maramureş, Cluj, Bihor, dar şi la turnee amicale. Un puternic turneu de futsal a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Carei.

Este vorba de Futsal Arena Cup, unde au fost invitaţi să arbitreze trei arbitri sălăjeni, Flavius Seiche, Alexandru Turian şi Adrian Iancău.

Competiţia a strâns la start 21 de echipe din judeţele Satu Mare, Bihor şi Maramureş, iar jocurile au fost de un nivel ridical. Acest lucru nu a însemnat o problemă pentru cei trei experimentaţi arbitri sălăjeni, cei care au avut o prestaţie bună.

Flavius Seiche şi Adrian Iancău au oficiat finala competiţiei, dintre Labradorii (Maramureş) şi Carei, care a fost câştigată de către echipa maramureşeană.

La turneu au avut dreptul să joace şi jucători care evoluează în Liga a III-a, chiar şi Liga a II-a. Din rândul acestor fotbalişti, cel mai cunoscut nume a fost Vasile Pop (Viitorul Pandurii Tg. Jiu), Viorel Chinde (golgheterul de la ACS FC Recea) şi Florin Chitaş (FCSB II).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL