Responsive Menu
Add more content here...


FOTO / De la bal la… spital. Mai mulţi nuntaşi, implicaţi într-un accident rutier

by Mircea ARDELEAN
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Nu mai puţin de patru autoturisme – ce făceau parte dintr-un convoi oficial ce duceau mirii şi mai mulţi invitaţi la o nuntă de lângă municipiul Zalău – au fost “şifonate” în urma unui accident rutier în localitatea Panic, într-o zonă în care nu trece luna fără evenimente rutiere

Peripeţii în drum spre nuntă. Mai mulţi nuntaşi au fost implicaţi într-un eveniment rutier ce a avut loc duminică în jurul amiezii pe Drumul Naţional 1 F, în apropiere municipiul Zalău, la intersecția cu Drumul Comunal CD 74. Altfel spus, intrarea spre localitatea Panic, cum vii de la Hereclean spre Zalău.

Martorii spun că unul dintre nuntaşi s-ar fi grăbit puţin să ajungă din urmă convoiul condus de maşina în care se aflau mirii. O maşină ar fi frânat brusc în dreptul intersecţiei şi urmarea a fost clară: mai multe autoturisme s-au tamponat. Nu mai puţin de patru autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier, ceea ce a provocat pagube materiale.

Din fericire, nu au existat victime, doar spaimă, sperietură şi nervi în rândul persoanelor aflate în maşini. Nervi şi în rândul oamenilor aflaţi în trafic, care au circulat cu greutate în zonă.

Unele persoane implicate în accident au trebuit şi să dea cu subsemnatul la Postul de Poliţie din Hereclean.

Într-un final, totul s-a terminat cu bine, iar nuntaşii implicaţi în eveniment şi-au putut face prezenţa la nuntă. Mai greu va fi pentru şoferul vinovat, care – conform oamenilor legi – va trebui să îşi bage mâna adânc în buzunar, deoarece acesta a fost amendat de Poliţie. În plus, va trebui să suporte toate cheltuielile făcute cu reparaţia maşinilor avariate…

“Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că evenimentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers. Toți conducătorii auto, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul Etilotest, rezultatele fiind negative. Șoferul vinovat de producerea evenimetului a fost sancționat contravențional, urmând ca avariile celorlalte autovehicule să fie suportate de asigurătorul acestuia”, a declarat Ioana Rus – purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 20 octombrie.

You may also like

Leave a Comment