Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Conducerea Primăriei Zalău a oferit cadouri pentru toţi juniorii din cadrul clubului SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

În cadrul unui eveniment ce a avut loc marţi după-amiază, la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, peste 170 de juniori din cadrul clubului SCM Zalău au primit cadouri înainte de Crăciun din partea conducerii Primăriei Zalău. Cadourile au fost înmânate de către primarul Ionel Ciunt, viceprimarii Teodor Bălăjel şi Fazakas Nicolae, administratorul public Călin Forţ, dar şi de către cei din conducerea clubului zălăuan

La doar doi ani de la înfiinţare SCM Zalău are patru secţii, fotbal, volei, judo şi karate, iar în cadrul clubului sunt înscrişi peste 170 de juniori, majoritatea la fotbal. Clubul zălăuan are grupe de juniori de la categoria 2007 şi până la 2015, dar şi două echipe de juniori republicani care activează în Campionatul Naţional U19 şi U17.

Toţi juniorii din cadrul clubului, de la toate secţiile, s-au aflat marţi după-amaiză în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, unde SCM Zalău a oferit cadouri înainte de Crăciun pentru peste 170 de copii.

La eveniment a participat conducerea Primăriei Zalău, în frunte cu primarul Ionel Ciunt, cu viceprimarii Teodor Bălăjel şi Fazakas Nicolae, dar şi administratorul public Călin Forţ, care au oferit cadouri juniorilor din cadrul clubului. La eveniment au mai fost prezenţi conducătorii de la SCM Zalău, antrenori din cadrul clubului, dar şi o parte dintre fotbaliştii de la echipa de seniori.

Au fost pregătite 200 de pachete, iar la final, toţi copiii din sală au primite câte un cadou, chiar dacă nu fac parte din cadrul clubului.

“Mă bucur foarte mult că sunt aici alături de voi în acest moment festiv și mă bucur în același timp că am un față viitorul în sport. Voi sunteți viitorii medaliați ai clubului. Vreau să vă felicit pentru rezultatele din acest an și pentru muncă depusă. Să aveți sărbători fericite si pline de bucurii”, a spus Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău.

You may also like

Leave a Comment