Responsive Menu
Add more content here...


Fotbaliştii de la SCM Zalău revin la antrenamente

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 127 views
A+A-
Reset

Jucătorii de la SCM Zalău au avut parte de sărbători liniştite după o primă parte de sezon reuşită. Gruparea de la poalele Meseşului stă confortabil pe prima poziţie în Seria a X-a din Liga a III-a, iar parcursul din Cupa României a fost unul de excepţie pentru gruparea din al treilea eşalon.De la începutul lunii decembrie, fotbaliştii de la SCM Zalău au intrat în vacanţă. 

După mai bine de o lună de zile, jucătorii vor reveni la antrenamente şi vor relua pregătirea pentru restul sezonului. Cristian Lupuţ a sunat adunarea, iar reunirea lotului este programată pentru data de 15 ianuarie, începând cu ora 15.00, pe Stadionul Municipal.

Deşi au avut vacanţă, jucătorii au primit din partea antrenorilor  un program de pregătire bine stabilit pe care au fost nevoiţi să-l respecte. De altfel, antrenorii şi conducerea anunţă că cei care nu au respectat programul respectiv, riscă să fie sancţionaţi sau chiar excluşi din lot.

Până la reunirea lotului de săptămâna viitoare nu vor mai exista plecări, însă, până la plecarea în cantonamentul de la Arad mai pot exista schimbări.

“Deocamdată nu mai avem plecări. Însă, în funcţie de cum se vor prezenta la reunirea lotului, este posibil ca lotul să mai sufere modificări. Noi le-am dat un program de pegătire pe perioada vacanţei şi dacă vreun jucător nu a respectat ceea ce a avut de făcut şi nu e în parametri doriţi de antrenori, s-ar putea să plece”, spune managerul Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment