Responsive Menu
Add more content here...


Fotbaliştii de la SCM Zalău revin azi la pregătiri

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Antrenorul Cristian Lupuţ a programat reunirea lotului pentru data de 6 iulie. Jucătorii vor reveni pe dreptunghiul verde cu gândul la promovarea în Liga a II-a

SCM Zalău a avut parte de un sezon 2021 – 2022 de coşmar. După ce a fost aproape de promovare, în sezonul trecut, nimic nu a mers pentru formaţia zălăuană. Însă, odată cu finalul sezonului, conducerea a optat pentru anumite schimbări, în special pe banca tehnică. Astfel, începând din noul sezon, antrenor principal va fi orădeanul Cristian Lupuţ, în timp ce Claudiu Cornaci va ocupa postul de antrenor secund.

Cei doi antrenori au programat reunirea lotului pentru data de 6 iulie, astfel că jucători vor reveni azi pe dreptunghiul verde, cu gândul la promovarea în Liga a II-a, acesta fiind obiectivul clubului şi în noul sezon.

În această pauză competiţională, SCM  Zalău au ajuns Vlad Moraru, sub formă de împrumut de la “U” Cluj, Cristian Jalbă şi Alex Cherecheş.

Cât despre plecări, SCM Zalău s-a despărţit de Vlad Motroc, Bogdan Şandru, Alexandru Sorian, Răzvan Rotea, Răzvan Dulap, Mihai Forna, Andrei Haţiegan, Alexandru Gudea, Adrian Micaş şi Ionuţ Ilieş.

Reunirea lotului este programată pentru ora 18.00. În aceste zile, conducerea clubului încă mai poartă negocieri cu câţiva jucători care în sezonul trecut au evoluat în Liga a II-a. Prin vocea managerului Marius Paşca, SCM Zalău îşi propune să aducă sub Meseş jucători de valoare cu ajutorul cărora, obiectivul clubului să poată fi îndeplinit.

Noul campionat din Liga a III-a va debuta la data de 27 august.

You may also like

Leave a Comment