Responsive Menu
Add more content here...


Flore Pop, înaintea barajului cu CSM Sighet: “La Rapid Jibou, pe primul loc a fost performanţa şi apoi partea financiară. Băieţii sunt montaţi până la capăt”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Directorul sportiv de la Rapid Jibou este de părere că echipa sa are şanse la barajul cu CSM Sighet, Chiar dacă în cadrul echipei au fost unele nemulţumiri în retur, de natură financiară, oficialul campioanei spune că jucătorii vor pune pe primul loc performanţa şi la partidele de baraj şi apoi se vor gândi la partea financiară

Deşi au existat unele nemulţumiri vizavi de remuneraţia financiară a jucătorilor, acum toată atenţia celor de la Rapid Jibou se îndreaptă spre barajul de Liga a III-a. Acest lucru a fost evidenţiat şi de către directorul sportiv Florin Pop, care spune că jucătorii au pus pe primul loc performanţa şi apoi s-au gândit la partea financiară.

Oficialul campioanei consideră că echipa sa porneşte cu şanse egale în confruntarea cu CSM Sighetu Marmaţiei.

 “Nu se poate face treabă fără bani şi sunt nişte nemulţumiri în rândul jucătorilor vizavi de primele de joc. A fost cel mai greu an de când sunt eu în fotbal şi sincer cred că un oraş ca şi Jiboul poate susţine o echipă în Liga a III-a şi nu ne putem compara noi cu o comună.  Noi am câştigat eventul datorită grupului care a fost extraordinar. Pe primul loc a fost performanţa, iar apoi partea financiară, ceea ce este de lăudat. Consider că la barajul pentru Liga a III-a şansele sunt egale. Băieţii sunt montaţi până la capăt. De aceea am luptat şi am rămas toţi. Am ajuns până aici şi este păcat să nu luptăm  până în ultima secundă”, spune Flore Pop.

Oficialul de la Rapid Jibou este în faţa celui de-al cincilea baraj. Trei dintre ele le-a disputat cu Unirea Mirşid, iar unul anul trecut cu Rapid Jibou, în “dubla” cu Luceafărul Oradea. Dintre aceste baraje, doar unul singur a fost câştigător, în 2019, cu Viitorul Ulmeni.

You may also like

Leave a Comment