Responsive Menu
Add more content here...


Emoţii pentru pretendentele la titlu în Liga a IV-a Sălaj. Marţi se stabilesc barajele pentru promovarea în Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 562 views
A+A-
Reset

Federaţia Română de Fotbal anunţă că tragerea la sorţi pentru stabilirea barajelor pentru promovarea în Liga a III-a are loc marţi, 6 februarie, de la ora 12.00, evenimentul urmând să fie transmis în direct pe Facebook FRF și YouTube FRF TV. Sălajul face parte din Regiunea 2, alături de judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş şi Satu Mare

Pretendentele la titlu în Liga a IV-a Sălaj vor cunoaşte cu mai bine de patru luni judeţul de unde va proveni adversarul la barajul pentru Liga a III-a, care se va desfăşura în dublă manşă, în luna iunie.

FRF anunţă că marţi, 6 februarie va stabili prin tragere la sorţi barajele pentru promovarea în Liga a III-a, evenimentul urmând să fie transmis în direct pe Facebook FRF și YouTube FRF TV.

Sălajul face parte din Regiunea 2, alături de judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş şi Satu Mare.

Pentru fiecare regiune în parte, tragerea la sorţi va fi făcută doar între cele şase echipe, stabilindu-se astfel cele 3 (trei) jocuri de baraj din fiecare regiune – prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfăşoare pe terenul echipe adverse, care va dobândi calitatea de organizator al jocului.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30. Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă.

Anul trecut, campioana Sălăjului s-a duelat la barajul pentru Liga a III-a, cu reprezentanta judeţului Satu Mare, Olimpia Satu Mare.

După un tur de campionat, în Liga a IV-a Sălaj lider este tot Luceafărul Bălan, cu 37 de puncte. Pe locul secund se află CS Barcău Nuşfalău cu 34 de puncte, iar pe ultima treaptă a podiumului se situează Ardealul Crişeni cu 31 de puncte.

Startul returului este programat pentru 9 – 10 martie.

You may also like

Leave a Comment