Responsive Menu
Add more content here...


Emanuel Seran, debut în Liga a III-a la 17 ani

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Transferat în iarnă de la AS FC Chieşd, tânărul fotbalist a bifat sâmbătă primele minute în Liga a III-a. A intrat în minutul 60 în meciul cu liderul CAO, iar evoluţia sa l-a mulţumit pe antrenorul Dacian Nastai. “A intrat foarte bine şi mi-a arătat că are calitate”

Salt important pentru Emanuel Seran, tânărul fotbalist din Chieşd. În toamnă, juca prin Liga a IV-a Sălaj la echipa din comună, iar acum a debutat în Liga a III-a, într-un meci pe care Sportul Şimleu l-a jucat cu liderul Seriei a X-a. Emanuel Seran a început ca şi rezervă acest joc, dar prin minutul 60, antrenorul Dacian Nastai l-a introdus în teren. Juniorul de 17 ani a intrat bine în joc şi a lăsat la o parte emoţiile, reuşind să aibă o evoluţie bună. Acest lucru l-a mulţumit pe tehnician, care crede în potenţialul jucătorului pe care l-a transferat de la AS FC Chieşd.

“A intrat foarte bine şi am fost foarte mulţumit.  Copilul mi-a arătat că are calitate şi că ne putem baza în perspectivă pe el. Din sezonul viitor va trebui să jucăm cu doi jucători din 2003 în teren, iar Emanuel Seran face parte din acea categorie de jucători care se vor bate pentru titularizare. Acesta este şi obiectivul pentru care l-am adus şi îi dăm minute atunci când se poate. Organismul lui încă nu este obişnuit cu antrenamente fizice, de intensitate”, ne-a declarat Dacian Nastai.

Emanuel Seran a jucat până în iarnă la AS FC Chieşd, dar în trecut, timp de trei ani a fost junior la CS Viitorul Zalău.

“A fost un debut bun pentru mine şi mă simt foarte bine la Sportul Şimleu. M-am integrat foarte repede şi sunt bucuros că am jucat primul meci în Liga a III-a. Am simţit un alt nivel de pregătire şi de joc. Este cu totul diferit Liga a III-a faţă de Liga a IV-a. În continuare vreau să mă pregătesc cât mai bine la echipa mea, să progresez, iar pe viitor să ajung la un nivel mai ridicat”, ne-a declarat Emanuel Seran, care joacă pe postul de mijlocaş.

You may also like

Leave a Comment