Responsive Menu
Add more content here...


Egal fără goluri la Baia Mare. SCM Zalău a avut un gol anulat

Zălăuanii au controlat în mare parte jocul de pe Stadionul "Viorel Mateianu", dar se întorc acasă doar cu un punct de pe terenul ultimei clasate. Fărcăşan a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, iar Negrean şi Culda au semnat cele mai mari ocazii ale zălăuanilor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Vineri după-amiază, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare a avut loc confruntarea dintre Minaur şi SCM Zalău, meci contând pentru etapa a 16-a din Liga a III-a.

A fost primul meci oficial din acest an. Deşi s-au întâlnit ultima şi prima clasată din Seria a X-a, adevărul este că băimărenii au trecut printr-o transformare majoră în pauză de iarnă. La echipă au ajuns nu mai puţin de 12 jucători de la echipe din primele trei ligi, cel mai sonor fiind numele lui Răzvan Tincu, fundaş cu ştate vechi în Liga 1.

Chiar şi aşa, Zalăul avea o datorie morală să se impună şi era echipa mai închegată. Acest lucru s-a şi văzut pe parcursul partidei, jocul fiind dominat de SCM Zalău.

Totuşi, în prima parte a fost mai mult o dominare sterilă şi chiar dacă au fost faze de gol, nimic nu s-a concretizat. Faze au fost şi la poarta lui Miron, dar nimic periculos.

În repriza a doua, elevii lui Cristian Lupuţ au dominat şi mai clar şi chiar au marcat la scurt timp de la reluarea jocului, însă, reuşita lui Vlad Fărcăşan a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Băimărenii au încercat să se folosească de cartea contraatacului, însă nu au avut sorţi de izbândă. De cealaltă parte, SCM Zalău a avut alte două şanse imense de a marca.

Mai întâi, intrat după pauză, Alex Negrean a trecut de trei jucători, a pătruns în careu, dar şutul său a lovit doar bara porţii băimărene. Pe final de joc, Sebastian Culda a avut şi el o şansă bună de a marca. Rămas singur cu portarul advers, fotbalistul Zalăului a încercat o scăriţă, dar fără efect.

S-a terminat 0 – 0, un punct care nu mulţumeşte nicio echipă. Minaur are nevoie de puncte ca de aer pentru a se salva de la retrogradare, în timp ce SCM Zalău sper să lege jocul cât mai rapid pentru a ataca play-off-ul în cea mai bună formă.

În ultimele două etape din sezonul regulat, SCM Zalău va juca acasă cu Olimpia Satu Mare şi în deplasare cu CSM Olimpia Satu Mare.

Minaur Baia Mare – SCM Zalău 0 – 0

Minaur: Emanuel Breban – Remus Bratu, Răzvan Tincu, Răzvan Lazăr, Darius Mureşan, Denis Matei, Csiszer Balazs, Raul Vitan, Raphael Stănescu, Darius Dobrean şi Bogdan Pop. Rezerve: Dombradi Balazs – Laurenţiu Achim, David Simion, Marius Potcoavă, Ivan Urvanţev, Cătălin Ştefănescu, Tiberiu Serediuc, Darius Gherman şi Adrian Şter. Delegat: Alin Bota

SCM: Bogdan Miron – Florin Pop, Vlad Fărcăşan, Pedrag Kascelan, Cătălin Stoica, Cosmin Meşter, Samuel Zimţa, Viktor Kun, Alex Micle, Sergiu Pop şi Stefan Nikolic. Rezerve: David Poptean – Alex Cherecheş, Andrei Bobaru, Mario Geană, Alex Mare, David Molnar, Alex Negrean, Sebastian Culda şi Raoul Cristea. Antrenor: Cristian Lupuţ

You may also like

Leave a Comment