Responsive Menu
Add more content here...


Echipe din trei judeţe s-au duelat la Cupa Beach Handball de la Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 55 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, echipe din judeţele Sălaj, Maramureş şi Timiş s-au duelat la o competiţie de handbal pe plajă, desfăşurată pe terenul de nisip din Parcul Central din Zalău


HCS Dinamyc Zalău vrea să aducă tradiţia şi spectacolul handbalului pe plajă în oraşul de sub Meseş. Clubul condus de Adriana Ştefănescu a reuşit de trei ani încoace să organizeze câte o competiţie de handbal pe plajă, pe terenul de nisip din Parcul Central Municipal. Mai mult, de doi ani, Cupa Beach Handball se desfăşoară la diferite categorii de vârstă. Astfel, într-un weekend a avut loc întrecerea juniorilor 4 şi a celor de la minihandbal, pentru ca la finele săptămânii trecute să le vină rândul juniorilor mari.

Competiţia a avut loc în perioada 29 – 30 iulie. A fost ediţia cu numărul 3 a competiţiei şi a adunat la start echipe din trei judeţe. Au răspuns prezent HCS Dinamyc Zalău, clubul organizator care a participat cu două echipe, CS Marta Baia Mare, de asemenea participantă cu două echipe, Ilusion Baia Mare, Golden Boys Merasport Baia Mare, CS Avântu Periam (jud. Timiş) şi Viper Timişoara.

Au fost competiţii separate pentru masculin şi feminin, iar marii câştigătorii au fost toate echipele participante, dar şi spectatorii care au fost prezenţi la această competiţie.

Cupa Beach Handball a fost o competiţie amicală în care a primat buna dispoziţie şi fair-play-ul, astfel că rezultatele înregistrate pe terenul de nisip din Parcul Central contează mai puţin.

Sursa foto: HC Dinamyc Zalău

You may also like

Leave a Comment