Responsive Menu
Add more content here...


Dr. Amalia Găvriluț – Oameni de care avem nevoie în Consiliul Local Zalău

by Stirile din Salaj
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Lista cu oamenii pe care PSD o propune zălăuanilor pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Zalău este deschisă de cunoscutul medic pneumolog Amalia Găvriluț.

Primarul Ionel Ciunt îi invită astfel pe cetățeni să aleagă în primul rând sănătatea comunității. Cu atât mai mult cu cât sunt vremuri foarte dificile din cauza Covid 19. Prima poziție pe lista PSD pentru dr. Amalia Găvriluț înseamnă accent din partea administrației locale pe demersuri prin care să se asigure un sistem eficient pentru sănătatea zălăuanilor.

Medic primar pneumolog, medic specialist în alergologie și imunologie clinică, doctor în Științe Medicale, Amalia Găvriluț are o largă recunoaștere în rândul zălăuanilor, obținută prin practică, pentru că pacienții pe care i-a tratat au avut revelația profesionalismului ei.

Dr. Amalia Găvriluț are deja patru ani în Consiliul Local Zalău și subliniază că din această poziție a avut posibilitatea să susțină proiectele celor din conducerea Primăriei într-o perioadă în care ”dinamica dezvoltării a fost, poate, cea mai accelerată de la Revoluție încoace”, cum ține să remarce.

Din perspectivă medicală, Amalia Găvriluț identifică necesitatea realizării unor centre medicale pentru comunitate – de ingrijire vârstnici, de paliație pentru pacienții cu boli incurabile sau cronice avansate –, dar și îmbunătățirea medicinei primare, baza piramidei medicale.

Apoi, are în vedere o bună organizare a cabinetelor medicale din școli și grădinițe în condițiile pandemiei. Iar cabinetele stomatologice din școli trebuie susținute în continuare, după ce s-au făcut pași foarte importanți pentru dotări și aducerea de medici, inclusiv prin posibilitatea de efectuare a radiografiilor dentare gratuite.

Viziune există, profesionalism există. Și ne bucurăm să vedem căprimarul Ionel Ciunt promovează elita intelectuală, adică oamenii cu cel mai mare potențial de a semăna mai-binele în rândul zălăuanilor.

Pe lista PSD la Consiliul Local pe care Ionel Ciunt dorește ca zălăuanii să o voteze în 27 septembrie pentru a putea continua dezvoltarea Zalăului se mai află, pe primele poziții, ing. Teodor Bălăjel, actualul viceprimar, urmat de prof. Ioana Tuduce, Forț Călin și de cunoscutul avocat Iulian Popiț.

Dacă zălăuanii vor vota lista PSD, astfel încât Ionel Ciunt să aibă sprijinul unei majorități în actul administrativ, proiectele pentru Zalău nu sunt în pericol.

Comandat de: Partidul Social Democrat, filiala Sălaj

Cod Unic de Identificare AEP: 21200019

You may also like

Leave a Comment