Responsive Menu
Add more content here...


DOLIU la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. A murit doctorul Viorica Condor

by Călin ONICAŞ
0 comment 123 views
A+A-
Reset

Medicul primar pediatru Florica Viorica Condor s-a stins din viaţă în cursul zilei de vineri, 3 decembrie, la vârsta de 73 de ani. “O mare pierdere pentru lumea medicală şi pentru întreaga comunitate”, spune cu durere în suflet dr. Stela Ruzici, una dintre cele mai bune prietene şi colege

Viorica Condor, unul dintre cei mai reputaţi medici de la cea mai mare unitate spilalicească din municipiu, a trecut în nefiinţă, la vârsta de 73 de ani. Ani şi ani la rând, medicul primar pediatru a făcut cinste halatului alb pe care l-a purtat întreaga carieră.

Apreciată de pacienţi şi de colegi pentru profesionalismul ei, dr. Viorica Condor şi-a dedicat viaţa acestei meserii, în care a consultat, tratat şi vindecat mii şi mii de copii.

Originară din oraşul Pâncota (jud. Arad), Viorica Condor a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca – specialitatea Pediatrie, în anul 1972. După terminarea facultăţii, a fost repartizată la Zalău, unde s-a şi stabilit. Astfel, o întreagă carieră profesională a fost dedicată pacienţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.

O întreagă carieră profesională, dedicată pacienţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău

A fost căsătorită cu doctorul Virgil Condor, radiolog. A avut doi copii: o fată şi un băiat, dar şi o nepoţică pe care o adora. Băiatul a luat-o pe urmele părinţilor, astfel că Ciprian Condor e acum medic de familie…

Pentru doamna doctor, problemele de sănătate ar fi început în luna septembrie a acestui an, când medicii i-au descoperit o tumoare cerebrală neoperabilă. Din păcate, evoluţia bolii a fost foarte rapidă, astfel că starea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta.

Vineri, 3 decembrie, dr. Viorica Condor s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani. Azi după-amiază are loc priveghiul, iar ceremonia funerară va avea loc duminică, de la ora 14.30, la Capela Ortodoxă din Zalău.

Pentru toată munca depusă de-a lungul anilor în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, echipa unităţii medicale a postat şi un mesaj de condoleanţe pentru cea care a fost doctor Florica Viorica Condor.

“Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune familiei doamnei doctor Condor Florica Viorica, medic primar pediatru care a făcut cinste halatului alb pe care l-a purtat întreaga carieră. 🩺Amintirea doamnei doctor va fi păstrată de către personalul unității noastre, fiind un medic apreciat atât de către colegi, cât și de către pacienții care i-au admirat blândețea și profesionalismul. 🏴Dumnezeu să o odihnească în pace! Respect și amintire veșnică pentru cea care a fost medic primar pediatru, Dr. CONDOR FLORICA VIORICA!”.

Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău

Dr. Stela Ruzici: “A fost un doctor eminent, iar cariera ei a fost una strălucitoare

Dr. Stela Ruzici, una dintre cele mai bune prietene şi colege de la spital, deplânge plecarea atât de fulgerătoare dintre noi a doctorului Viorica Condor.

“Eu şi doctor Ana Pop, am fost cam cele mai bune prietene ale pediatrului Viorica Condor. A fost un doctor eminent, iar cariera ei a fost una strălucitoare. A fost apreciată de toată lumea, atât în spital, cât şi de pacienţi. Este o pierdere imensă pentru comunitatea locală şi chiar pentru întreg judeţul Sălaj”, spune cu durere în suflet dr. Stela Ruzici, pentru Ştirile din Sălaj.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

You may also like

Leave a Comment