Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în lumea medicală. A murit doctorul Augustin Pop

by Călin ONICAŞ
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Unul dintre cei mai renumit și mai respectat medic din Sălaj s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, după o viață dedicată profesiei

Augustin Pop – doctor primar dermatolog – a fost unul dintre cei mai respectați și mai renumiți medici de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, pe care l-a slujit cu profesionalism zeci de ani.

Născut în satul Cheud (comuna Năpradea), dr. Augustin Pop a lucrat zeci de ani la secția Dermatologie, unde s-a implicat în tratarea bolilor dermatologice a mii și mii de pacienți.

De-a lungul anilor, a ocupat șef de secție în cadrul Spitalului Județean, dar și directorul unității medicale.

Ani la rând, a ocupat și funcția de consilier județean.

În aceste momente grele, și conducerea spitalului din municipiul Zalău a postat un mesaj pe siteul oficial al unității medicale, ca semn de onoare, recunoştinţă, respect şi omagiu față de dr. AUGUSTIN POP.

Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău anunță cu durere trecerea în neființă a domnului doctor primar dermatolog, POP AUGUSTIN. Ne exprimăm condoleanțele noastre familiei îndurerate, a celui care a fost un medic dermatolog respectat și un profesionist desăvârșit, slujindu-și în mod exemplar profesia în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, atât în calitate de medic cât și din postura de director al unității.

Respect și amintire veșnică pentru cel care a fost medic primar dermatolog Dr. POP AUGUSTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău

You may also like

Leave a Comment