Responsive Menu
Add more content here...


Doi fundaşi au debutat în Liga a III-a, în tricoul Şimleului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Primul meci din 2022 a însemnat şi debutul în Liga 3 pentru Cătălin Pop şi Paul Pop. Ambii au fost titulari. Primul a fost în lot la Sportul Şimleu şi în tur, însă nu a apucat să joace. Paul Pop juca în toamnă prin Liga a V-a, la Măgura Cehei


A fost ziua debuturilor la Sportul Şimleu, în primul meci oficial din 2022. Gruparea de sub Măgură s-a schimbat radical faţă de turul de campionat. Astfel, antrenorul Dacian Nastai a contat pe mulţi jucători tineri, unii dintre ei aflându-se la debut în Liga a III-a.

Pe două posturi cheie, tehnicianul a aruncat în luptă doi debutanţi. Astfel, fundaşii centrali Cătălin Pop şi Paul Pop au bifat primul meci în Liga a III-a.

Cătălin Pop (n. 2002) a fost în lotul Şimleului şi în tur, însă nu a apucat să joace la acest nivel până acum, în timp ce Paul Pop (n.2000) a venit în iarnă tocmai din Liga a V-a Sălaj!

El a jucat în prima parte a sezonului pentru Măgura Cehei, însă în trecut a fost junior la Sportul Şimleu.

“Cu riscul de a pierde unele jocuri, vrem să forţăm dezvoltarea copiilor din această zonă. Când un atacant greşeşte nu se vede pe tabelă, dar când un fundaş central greşeşte imediat este pericol. De aceea, la acest scor, poate unii se întreabă ce fundaşi centrali avem noi. Sunt doi copii în care eu am încredere, pentru că dacă nu aveam încredere nu îi ţineam la echipă. Nu le este uşor fiindcă joacă unul cu celălalt şi nu au lângă un jucător cu experienţă mai mare, însă avem 12 meciuri în această primăvară şi sunt sigur că vor progresa”, ne-a declarat Dacian Nastai.

Cei doi vor avea şansa să evolueze din nou pentru Sportul Şimleu şi la finalul acestei săptămâni. Sub Măgura vine CFR Cluj II.

You may also like

Leave a Comment