Responsive Menu
Add more content here...


Dinu Iancu Sălăjanu, după ce HC Zalău a cucerit medalia de bronz în Cupa României. “Ne face mândri pe toţi sălăjenii”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a transmis un mesaj de felicitare pentru HC Zalău, la scurt timp după ce gruparea sălăjeană a învins în finala mică pe Rapid Bucureşti şi a obţinut medalia de argint la Cupa României

HC Zalău a reuşit duminică să cucerească medalia de bronz în Cupa României. Sălăjencele s-au impus în finala mică contra celor de la Rapid Bucureşti, o echipă mult mai bine cotată, din punct de vedere al lotului de care dispune şi al bugetului.

Locul 3 obţinut la această competiţie i-a bucurat pe toţi fanii handbalului sălăjean şi este un moment de mândrie şi pentru Consiliul Judeţean Sălăj, instituţie care asigură finanţarea la HC Zalău.

Imediat după finala mică, preşedintele Dinu Iancu Sălăjanu a transmis un mesaj de felicitare pentru întreg colectivul de la HC Zalău.

“HC Zalău a bifat o victorie care ne face mândri pe toți sălăjenii. Felicit din inimă întreaga echipă, pe antrenorul Gheorghe Tadici și pe toți cei din staff pentru acest rezultat deosebit, care ne dă un motiv să privim cu încredere spre viitor. Consiliul Județean Sălaj rămâne un partener al sportului de performanță, pe care va continua să îl sprijine. Handbalul a adus Sălajului, de-a lungul anilor, numeroase satisfacții și ne-a făcut cunoscuți în întreaga Europă. Sper că succesul obținut de handbalistele noastre în Cupa României va fi un imbold pentru noul sezon competițional al Ligii Naționale de handbal feminin”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment