Responsive Menu
Add more content here...


Diana Nichitean a ajuns la CSM Galaţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 57 views
A+A-
Reset

Fostul inter stânga de la HC Zalău va evolua în liga secundă pentru gruparea din Galaţi


După disputarea barajului de menţinere / promovare în Liga Florilor, HC Zalău a anunţat despărţirea de mai multe jucătoare. Pe listă s-a aflat şi Diana Nichitean, una dintre cele mai vechi jucătoare din lot. A ajuns în anul 2017 la Zalău, imediat după ce în perioada junioratului a evoluat  la LPS Suceava şi Extrem Baia Mare. Însă, nu s-a impus sub Meseş, iar în această vară, HC Zalău s-a despărţit de interul stânga.

Însă, Diana Nichitean nu a stat prea mult timp fără echipă şi din sezonul următor va evolua pentru CSM Galaţi. Gruparea gălăţeană a retrogradat din Liga Florilor în sezonul trecut şi va evolua în Divizia A. Nichitean a ajuns la Galaţi la insistenţele antrenorului Daciana Balaban. Nichitean a fost atrasă de noul proiect de la Galaţi, având în vedere că CSM vrea să revină cât mai repede în Liga Florilor, dacă se poate, chiar la capătul sezonului viitor.

În perioada 2017 – 2021, Diana Nichitean a evoluat pentru HC Zalău, iar în sezonul 2021 – 2022 a evoluat sub formă de împrumut la “U” Cluj, în liga secundă.

La Cluj a jucat meci de meci şi a fost una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei, astfel că în vara trecută a revenit la Zalău.

Însă, sezonul trecut avea să fie şi ultimul pentru gruparea de sub Meseş, astfel că din sezonul următor, Diana Nichitean, ajunsă la 25 de ani, va evolua pentru CSM Galaţi.

You may also like

Leave a Comment