Responsive Menu
Add more content here...


Despărţire cu flori de Alexandra Severin şi Irina Ivan

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Cele două handbaliste s-au despărţit de HC Zalău la final de sezon, iar în semn de mulţumire pentru aportul adus la echipă, conducerea le-a oferit câte un buchet de flori

Finalul de sezon a venit cu despărţiri la HC Zalău. Două jucătoare aflate la final de contract şi-au exprimat dorinţa să plece în altă parte şi au anunţat conducerea de această intenţie încă din timpul campionatului.

Cu toate acestea, Alexandra Severin şi Irina Ivan au dat dovadă de profesionalism şi au jucat la capacitate maximă pentru HC Zalău, până la final de campionat. După ultima etapă, cele două jucătoare s-au despărţit în mod oficial de HC Zalău, iar în semn de mulţumire pentru aportul adus la echipă, conducerea le-a oferit câte un buchet de flori. 

“Ne-am luat la revedere de la ele, le-am oferit cât un buchet de flori şi le-am mulţumit pentru activitate şi sprijinul pentru echipă. Şi ele ne-au mulţumit. Am primi mesaje inclusiv de la mama lui Severin, care ne-a mulţumit că am avut grijă de ea şi am ajutat-o să crească”, a spus Gheorghe Tadici.

Alexandra Severin a jucat la HC Zalău timp de trei sezoane. Sub comanda lui Gheorghe Tadici a crescut în valoare, iar handbalista a ajuns în atenţia naţionalei, fiind convocată şi pentru acţiunea de pregătire din luna iulie.

Alexandra Severin a fost cea mai bună marcatoare de la HC Zalău în sezonul trecut, iar din toamnă va evolua pentru Minaur Baia Mare, vicecampioana României.

Irina Ivan a jucat pentru HC Zalău în ultimele două sezoane. Din campionatul următor, cel mai probabil, handbalista va continua în Liga Naţională, din câte se pare la Ştiinţa Bucureşti.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 16 iunie.

You may also like

Leave a Comment