Responsive Menu
Add more content here...


Cupa României la handbal feminin programează optimile de finală. PROGRAMUL complet

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 36 views
A+A-
Reset

Luni şi marţi sunt programate cele opt jocuri din optimile de finală, capul de afiş fiind derby-ul dintre Gloria Bistriţa şi SCM Rm. Vâlcea care va avea loc marţi, de la ora 17.00


După o pauză de o săptămână, în care a fost programată o acţiune de pregătire a Naţionalei, Liga Naţională revine în actualitate la final de săptămână cu etapa a XVII-a.

Până atunci, o parte dintre grupările din prima ligă sunt angrenate în Cupa României, competiţie care programează luni şi marţi faza optimilor de finală. În competiţie au mai rămas şi cinci formaţii din liga secundă, care vor juca pe teren propriu în compania unor echipe din Liga Naţională.

Derby-ul rundei este confruntarea dintre Gloria Bistriţa şi SCM Rm. Vâlcea, care va avea loc marţi, de la ora 17.00, la Bistriţa.

HC Zalău a fost eliminată din Cupa României în 16-zecimi, fiind învinsă de Dunărea Brăila, astfel că în această săptămână va avea mai mult timp să se concentreze pentru meciul de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, care va avea loc de la ora 12.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Iată programul optimilor de finală:

Luni, ora 17.00: Dacia Mioveni – CSM Bucureşti

Marţi:

ora 13.00: Dinamo Bucureşti – CSM Slatina

ora 14.00: Ştiinţa Bacău – “U” Cluj

ora 15.00: CSM Roman – Dunărea Brăila

ora 16.00: Ştiinţa Bucureşti – Gloria Buzău

ora 17.00: Gloria Bistriţa – SCM Rm. Vâlcea – TVR 2

ora 17.00: Minaur Baia Mare – AHCM Slobozia

ora 19.00: Rapid Bucureşti – SCM Craiova

You may also like

1 comment

Radu 17 February 2020 - 12:13

Tadici nu joacă?

Reply

Leave a Comment