Responsive Menu
Add more content here...


CS Crasna are nevoie de întăriri pentru retur!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 981 views
A+A-
Reset

“Obiectivul nostru rămâne clasarea în primele cinci locuri, dar ne trebuie întăriri”, ne-a spus antrenorul Mihai Gaidoş


De la an la an, CS Crasna a progresat, astfel că după ce în sezonul 2015 – 2016 s-a clasat pe locul 7, în stagiunea trecută a terminat campionatul pe locul 6. În vară, conducătorii echipei, împreună cu noul antrenor Mihai Gaidoş, au propus un obiectiv şi mai îndrăzneţ, clasareaa în primele cinci locuri.

Acesta părea realizabil, mai ales că CS Crasna a avut un lot valoros şi a început cu elan, astfel că în prima etapă a câştigat la scor cu AS Chieşd. A urmat o înfrângere severă cu Olimpic Bocşa, după care CS Crasna a pierdut şi cu Rapid Jibou, dar elevii lui Mihai Gaidoş nu şi-au revenit nici în etapa a IV-a, când au remizat cu Benfica Ileanda.

Cea mai bună perioadă a echipei din tur a avut loc din etapa a V-a şi până în etapa a VII-a, când CS Crasna a câştigat cu Real Crişeni, a remizat la Cetatea Buciumi şi s-a impus pe teren propriu cu Silvania Cehu Silvaniei.

În ultimele cinci etape din tur, gruparea condusă de Herberth Robert a mai câştigat doar două jocuri cu codaşele Flacăra Halmăşd şi CS Hida, astfel că a terminat prima parte de campionat pe locul 8. Cauzele pentru această clasare mai slabă o reprezintă problemele de lot cu care antrenorul s-a confruntat la mai multe jocuri.

“Ne-am propus să începem campionatul cu un obiectiv îndrăzneţ şi să încercăm să ajungem între primele 5 echipe. După ce s-a atins locul 7, iar apoi locul 6, am dorit să creştem nivelul. Am început campionatul cu o victorie clară, iar lotul de jucători era destul de bun, însă pe parcurs am început să pierdem la nivel de lot şi cred că acest aspect ne-a afectat la rezultatele următoare. Era foarte greu să avem acelaşi 11 de la un meci la altul. Fiind antrenor la republicanii de la CS Atletic, Claudiu Cornaci nu ne-a putut ajuta la toate meciurile de acasă, în timp ce golgheterul din sezonul trecut, Nicolae Micle a fost de foarte multe ori accidentat. Probleme cu accidentările a avut şi Răzvan Moisi, cel mai bun fundaş de la noi”, ne-a declarat Mihai Gaidoş, antrenorul-jucător.

Să vedem ce spune şi unul dintre puţinii jucători originari din comuna Crasna, despre prima parte a campionatului. “Parcursul din acest tur a fost unul slab, deoarece noi ne doream o clasare în primele 5. Sperăm ca în retur să ne atingem obiectivul şi să avem o clasare cât mai bună. Personal, sper să joc meci de meci şi să marchez cât mai multe goluri”, a spus Alin Chirilă, un mijlocaş originar din satul Marin.

O retrospectivă despre parcursul echipei CS Crasna în turul acestui sezon din Liga a IV-a, în ziarul Sportul Sălăjean din 28 februarie.

You may also like

Leave a Comment