Responsive Menu
Add more content here...


CS Barcău Nuşfalău câştigă Cupa AJF la categoria Liga a IV-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.5K views
A+A-
Reset

Sâmbătă şi duminică, sala de sport din Nuşfalău a găzduit o nouă ediţie a Cupei AJF, la categoria Liga a IV-a. Şapte echipe s-au înscris la start în acest an, acestea fiind împărţite în două grupe. Din prima grupă s-au calificat în semifinale FC Chieşd şi Cetatea Buciumi, în timp ce CS Barcău Nuşfalău şi Unirea Mirşid s-au calificat din cealaltă grupă.

În prima semifinală s-au întâlnit CS Barcău Nuşfalău şi Cetatea Buciumi, echipa pregătită de Adrian Damian reuşind să se impună la limită, scor 2 – 1. În cealaltă semifinală, FC Chieşd a făcut instrucţie cu Unirea Mirşid, reuşind o victorie cât se poate de clară, scor 11 – 0.

În finala mică, Cetatea Buciumi a trecut cu 4 – 0 de Unirea Mirşid, iar marea finală a fost una spectaculoasă, cu fotbal de calitate, având în vedere componenţa celor două echipe.

Raul Stanciu a fost într-o formă bună, reuşind să înscrie 4 din cele 5 goluri marcate de CS Barcău Nuşfalău în finala câştigată cu 5 – 2 în faţa Chieşdului. De remarcat şi Gabriel Ţiriac, noul jucător de la FC Chieşd, cel care a marcat pentru 1 – 0. De altfel, la acest scor, chieşdenii au avut câteva ocazii importante, dar portarul Vlad Bonţe a avut câteva intervenţii foarte bune. Cei de la FC Chieşd au primit două cartonaşe roşii în acest joc, exprimându-şi totodată nemulţumirea faţă de arbitrajul din finală.

CS Barcău Nuşfalău a câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa AJF Sălaj la fotbal în sală.

Cupa AJF Sălaj continuă la categoria Liga a V-a, acolo unde ieri şi azi au avut loc meciurile din faza grupelor, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc faza finală.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 31 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment