Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lupuţ, alesul conducerii de la SCM Zalău pentru funcţia de antrenor. “Avem doar recenzii bune despre el”

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 12 views
A+A-
Reset

Conducerea de la SCM Zalău s-a înţeles cu antrenorul din Oradea, care urmează să semneze cu formaţia zălăuană în cursul acestei săptămâni. Tehnicianul a antrenat trei echipe în Liga a II-a, pe Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău, iar ultima dată a fost pe banca celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Conducerea de la SCM Zalău este gata să anunţe antrenorul pentru sezonul viitor. S-a ajuns la o înţelegere cu orădeanul Cristian Lupuţ care a antrenat trei echipe în Liga a II-a, pe Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

“Este un antrenor care cunoaşte seria şi a antrenat mai mulţi ani în Liga a II-a. Consider că este o alegere bună şi avem doar recenzii bune despre el. Este un antrenor tânăr care vrea să demonstreze. Va avea susţinerea întregii conduceri şi sper ca venirea sa la Zalău să fie de bun augur”, spune Marius Paşca.

Cristian Lupuţ va avea trasat ca şi obiectiv calificarea în play-off în campionatul următor. În aceste condiţii el va avea mână liberă la formarea lotului.

“Sunt o serie de jucători la care se termină contractul, dar mai avem 13 – 14 jucători care au contract. Antrenorul a început vizionarea meciurilor şi el va decide pe cine se va baza din campionatul următor”, spune managerul Paşca.

Lupuţ va veni la Zalău în cursul acestei săptămâni pentru a semna contractul cu SCM. El îşi va alege secundul din cadrul clubului, urmând să vină la echipă cu un preparator fizic.

You may also like

1 comment

ion 25 May 2022 - 9:17

O fi scriitor de aveti recenzii despre el

Reply

Leave a Comment