Responsive Menu
Add more content here...


Copiii de la ACS Bănişor-Peceiu Spartacus continuă să uimească

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 123 views
A+A-
Reset

ACS Bănişor-Peceiu a fost surpriza plăcută din campionatul juniorilor A1. Echipa condusă de Medan Cozac şi Andrei Joldeş s-a clast pe poziţia secundă după prima parte a sezonului, în spatele liderului FK Kraszna. La echipa din Peceiu se întâmplă lucruri frumoase şi, colaborarea cu AS Spartacus Zalău funcţionează de minune, astfel că rezultatele nu întârzie să apară.

De altfel, pentru rezultatele bune obţinute în prima parte a sezonului, dar şi pentru efortul zilnic pe care îl depun la antrenamente, copiii au fost vizitaţi şi de “Moş Nicolae”, iar cei peste 70 de copii care reprezintă clubul au fost răsplătiţi cu dulciuri.

Motivele de bucurie au continuat şi după vizita “Moşului”, iar la finele săptămânii trecute, ACS Bănişor-Peceiu Spartacus a participat cu succes la Cupa Crişul de Iarnă, un turneu de fotbal în sală destinat copiilor.

Turneul este organizat de ACS Rapid Crişul Oradea, unde antrenor este arbitrul sălăjean Răzvan Lădar.

Organizatorii au propus mai multe categorii de vârstă, iar competiţia se va întinde pe durata a două weekend-uri.

ACS Bănişor-Peceiu Spartacus s-a aflat la startul întrecerii la categoria de vârstă 2010 – 2011, având prestaţii deosebite.

Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport din comuna Ţeţchea, în apropiere de oraşul Aleşd. S-a jucat fiecare cu fiecare, iar sălăjenii au avut prestaţii deosebite, reuşind în final să se claseze pe locul 2.

Organizatorii au oferit medalii pentru toţi copiii, cei de pe podium primind medalii ceva mai mari ca dimensiune. Însă, ca la orice turneu de copii, cu toţii sunt câştigători.

Peste 70 de echipe s-au aflat la competiţia desfăşurată în weekend. Turneul va continua şi la finalul acestei săptămâni cu întreceri la categoriile de vârstă 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 şi 2018.

“Au participat 70 de echipe la mai multe categorii de vârstă şi noi am reuşit să obţinem locul 2 cu grupa 2010 – 2011. Este un rezultat foarte bun. Felicitări copiilor şi antrenorilor pentru performanţa obţinută”, ne-a declarat Medan Cozac, antrenor la grupele de copii de la ACS Bănişor-Peceiu.

You may also like

Leave a Comment