Eveniment special la Şcoala din Stârciu. Câţiva artişti surpriză ajung în comuna Horoatu Crasnei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 87 views
A+A-
Reset

Vineri, 15 decembrie, la Şcoala Gimnazială “Dr. Dimitrie Culcer” din localitatea Stârciu va avea loc un eveniment special la sala de sport a unităţii şcolare. Campania motivaţională “Eroul din Tine” ajunge în comuna Horoatu Crasnei, iar elevii şcolilor din Stârciu şi centrul comunal se vor putea bucura de un spectacol inedit, alături de câţiva artişti surpriză, dar şi de faimosul coregraf Edi Stancu.

Evenimentul este organizat de Primăria comunei Horoatu Crasnei, în colaborare cu televiziunea Antena 1. Spectacolul va avea loc azi, 15 decembrie, începând cu ora 13.00 în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Dr. Dimitrie Culcer”.

În cadrul evenimentului copiii vor avea parte de muzică, dans, acrobaţie, magie, beatbox, dar şi actorie.

“Dragi locuitori ai comunei Horoatu Crasnei! Primăria Horoatu Crasnei, în colaborare cu televiziunea Antena 1, organizează CAMPANIA MOTIVAŢIONALĂ EDUCAŢIA SĂNĂTĂŢII MINTALE! “EROUL DIN TINE”, unde vor fi prezenţi şi câţiva artişti surpriză şi Edi Stancu. Evenimetnul va avea loc la Şcoala Gimnazială “Dr. Dimitrie Culcer” Stârciu, vineri, 15.12.2023, ora 13.00. Elevii de la Horoatu Crasnei vor fi transportaţi cu microbuzul şcolar”, a declarat Marian Mirişan – primarul comunei Horoatu Crasnei.

“Eroul din Tine” este primul proiect motivaţional, de educaţie nonformală prin artă din România. Proiectul este împărţit în două etape.

Prima etapă se desfăşoară printr-un discurs de 20 de minute, despre sănătatea mintală a tinerilor, acest discurs se desfăşoară într-o formă concisă şi pe înţelesul tinerilor despre educaţie financiară, consecinţele consumului de droguri, nutriţie, sport, descoperirea vocaţiei şi multe altele.

În a doua etapă va avea loc un spectacol motivaţional care este alcătuit din principalele forme de artă, precum muzică live, dans, coregrafie, acrobaţie, magie, beatbox şi actorie. Spectacolul este în regia lui Edi Stancu şi jucat de către Edi Stancu şi Trupa Today care sunt câştigătorii emisiunilor de talente.

Acest proiect unic este în plină ascentenţă şi se bucură de o experienţă de peste 200 de oraşe şi localităţi în ultimii doi ani, motivând şi bucurând aproximativ 70.000 de tineri.

“Noi ne alocăm din timpul nostru şi energia noastră să încercăm să schimbăm în bine viitorul tinerilor! Viitorul nostru sunt ei, dacă investim în ei putem spera! Împreună vom fii buni”, se arată în prezentarea iniţiatorilor proiectului.

You may also like

Leave a Comment