Responsive Menu
Add more content here...


Ce filme pot fi vizionate la cinematograful Scala din Zalău

Trei premiere vor rula în această zi la cinematograful Scala din Zalău. Printre acestea se numără Povestea magică a fluturilor, unde o pereche de fluturi rivali formează o prietenie puțin probabilă. Animația îl urmârește pe tânărul fluture pe nume Patrick ce pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă

by Mihai POP
0 comment 66 views
A+A-
Reset

3 filme vor rula în premieră, astăzi, la #Cinema_Scala:

🟣Povestea magică a fluturilor, de la ora 17.00, 3D, dublat în română, în sala mică de cinema;

🟣Baghead: Mesagerul morții, de la ora 19.30, 2D, subtitrat în română, în sala mică de cinema

🟣Câinele și pisica: pierduți prin New York, de la ora 20.00, 2D, subtitrat în română, în sala mare de cinema.

Pentru informații suplimentare, www.cinemascala.ro

Povestea magică a fluturilor  – este o animație pentru întreaga familie distribuită de Vertical Entertainment.

Animația îl urmărește pe tânărul fluture pe nume Patrick, ce pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura. Visul este unul măreț deoarce Patrick este un fluture special, având o singură aripă. Va reuși el să își îndeplinească visul? Află începând de azi la Cinema Scala.

Baghead: Mesagerul morții – O tânără (Freya Allan) moștenește un pub dărăpănat după ce tatăl ei moare și descoperă un secret sinistru în subsolul acestuia – Baghead – o creatură care își schimbă forma și care te poate ajuta să comunici cu cineva drag trecut în neființă. Dar prețul pe care Baghead îl cere te va face să regreți.

Câinele și pisica: pierduți prin New York – După ce o pisică și un câine scapă în aeroport din cuștile de transport în care erau închiși, stăpânii lor trebuie să colaboreze pentru a-și găsi iubitele animale de companie.

Vizionare plăcută!

You may also like

Leave a Comment