Responsive Menu
Add more content here...


Ce concluzii a tras Cristian Lupuţ după cantonamentul de la Arad

La finalul stagiului de pregătire centralizat, antrenorul celor de la SCM Zalău a vorbit despre modul în care s-au pregătit jucătorii săi, despre condiţiile de care a beneficiat echipa la Arad, cât şi despre rezultatele din partidele amicale

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 41 views
A+A-
Reset

SCM Zalău s-a întors acasă după ce în ultimele două săptămâni a efectuat un stagiu de pregătire centralizat, la Arad. S-a optat pentru această locaţie pentru prima dată. Anterior, zălăuanii se mai pregătiseră, pe timp de iarnă, la Cheile Grădiştei sau Băile Felix. Însă, se pare că şi la Arad sunt condiţii excelente, fapt pentru care s-a optat pentru această locaţie.

S-a dovedit a fi o alegere inspirată. Mai ales după spusele antrenorului Cristian Lupuţ, care la întoarcerea din cantonament ne-a oferit şi câteva concluzii.

“A fost un cantonament bun. Am beneficiat de condiţii bune de pregătire şi jucătorii au răspuns foarte bine  la ce le-am cerut. Din punctul meu de vedere a fost un cantonament reuşit. Am disputat şi câteva amicale şi sincer, la primele jocuri de verificare eu urmăresc cu totul altceva. Am încercat să dau minute tuturor celor din lot şi nu m-a interesat neapărat rezultatul. Abia acum de la meciul cu FC Bihor, începem să cristalizăm un prim 11, plus minus trei patru jucători. Dar, una peste alta au fost nişte meciuri amicale foarte bune în care jucătorii s-au exprimat foarte bine. Nu m-a îngrijorat deloc faptul că echipa a avut rezultate oscilante. Ştiam că va fi greu pentru că ne-am dus în cantonament cu un scop, nu să urmărim rezultatele meciurilor amicale. S-a pus accent pe pregătirea fizică. De acum urmează să punem la punct aspecte tehnico-tactice şi sper ca până la reluarea campionatului să fim bine puşi la punct şi să atacăm campionatul cum trebuie”, ne-a declarat Cristian Lupuţ.

Antrenorul de la SCM Zalău a vorbit şi despre modul în care s-au pregătit jucătorii şi despre starea lor de spirit înainte de reluarea campionatului.

“Toată lumea a încercat să se pregătească foarte bine. Avem un lot de 23 de jucători de câmp. Fiecare încearcă să-şi câştige locul de titular sau în lot, pentru că la fiecare meci, probabil, vor rămâne în afara lotului patru cinci jucători. Ei sunt conştienţi că trebuie să muncească, să se pregătească şi să-şi câştige locul în echipă.

Pot să evidenţiez toată echipă şi pe nimeni individual, pentru că toţi s-au pregătit foarte bine şi îşi doresc din tot sufletul să reuşim şi asta se vede zi de zi când suntem împreună. Toţi s-au pregătit exemplar şi n-am ce să le reproşez din punctul acesta de vedere”, a conchis Cristian Lupuţ.

Liga a III-a se va relua pe 9 martie. Până atunci, SCM Zalău mai are de disptuat trei partide amicale cu FC Bihor, Unirea Ungheni şi Unirea Alba Iulia, toate echipe de play-off în Liga a III-a.

Trei etape au mai rămas de desfăşurat din sezonul regulat, iar SCM va evolua în deplasare la Minaur Baia Mare, acasă cu Olimpia Satu Mare şi în deplsare la CSM Olimpia Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment