Responsive Menu
Add more content here...


Căpitanul de la SCM Zalău a plecat la muncă în Germania!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Pentru următoarele două luni, fundaşul Răzvan Dulap a pus fotbalul pe locul secund şi a ales să muncească peste hotare, în agricultură. Contractul său cu SCM expira oricum pe 30 iunie, astfel că viitorul său este incert la gruparea zălăuană


Printre cei mai experiemenataţi jucători care au venit la SCM Zalău încă din vara trecută a fost Răzvan Dulap, care sub Meseş a mai avut o experienţă reuşită şi la FC Zalău.

Dulap a devenit rapid un jucător de bază la SCM Zalău şi a fost desemnat căpitanul echipei. Chiar dacă este fundaş de meserie, a reuşit să iasă în evidenţă şi prin cele trei goluri pe care le-a marcat, el fiind şi singurul marcator al echipei în partida cu Unirea Dej, prima şi ultima din returul de campionat.

În vară, fotbalistul din Vatra Dornei a semnat cu SCM Zalău doar pentru un sezon, astfel că şi contractul său expiră pe data de 30 iunie. În această perioadă, a pus oricum fotbalul pe locul secund, astfel că el a plecat în Germania, la muncă în agricultură şi mai devreme de luna august nu va reveni în România.

În condiţiile în care campionatul Ligii a III-a va începe în a doua parte a lunii august, SCM Zalău va demara pregătirile din primele săptămâni ale lunii iulie. Astfel, antrenorul Marius Paşca  nu ar agrea ca jucătorul să revină la echipă doar cu câteva săptămâni înainte de începerea campionatului.

“Noi în această perioadă trebuie să formăm un lot bun, iar eu îmi doresc ca lotul să fie finalizat  în momentul în care vom începe pregătirea”, a spus Marius Paşca.

În ce priveşte programul de pregătire al echipei, acesta va fi stabilit după ce Federaţia va anunţa oficial data începerii campionatului.

“Sunt la final de contract cu SCM Zalău, dar acum sunt plecat în Germania, unde voi lucra în următoarele două luni, în agricultură. Acasă voi reveni doar la începutul lunii august. Voi continua la SCM Zalău dacă cei de la echipă mă înţeleg şi acceptă să revin în luna august. Dacă nu voi rămâne în Germania şi îmi voi găsi aici o echipă. Din câte ştiu campionatul Ligii a III-a va începe la final de august aşa că nu îţi trebuie pregătire câteva luni de zile înainte de startul campionatului”.

Răzvan Dulap – căpitan SCM Zalău

 

Mai multe pe acest subiect puteți vedea în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 iunie. 

You may also like

Leave a Comment