Responsive Menu
Add more content here...


Călin Marincaş şi Balagyan Brigitta, medaliaţi la Europenele de Karate Tradițional din Portugalia

by Mircea ARDELEAN
0 comment 106 views
A+A-
Reset

Sensei Călin Marincaş a cucerit primul titlu european pentru clubul SCM Zalău, în timp ce junioara Balagyan Brigitta a cucerit medalia de argint în competiţia de kumite pentru clubul finanţat de Primăria municipiului Zalău

Rezultate extraordinare obţinute de sportivii de la SCM Zalău la Campionatul European de Karate Tradiţional pentru cadeti, juniori, tineret si seniori, care se desfăşoară în aceste zile în Portugalia.

În proba de kata, sensei Călin Marincaş a fost ca un “ceas elveţian” pe tatami şi a cucerit medalia de aur, obţinând titlul de campion european!

Pentru experimentatul karateka, rezultatul din Portugalia nu este decât o confirmare a valorii sale. Pentru clubul SCM Zalău, acolo unde el este legitimat acum, rezultatul este unul unic.

Medalia de aur cucerită de Călin Marincaş este prima medalie de aur la un Campionat European obţinut de vreun sportiv din istoria clubului susţinut de Primăria municipiului Zalău.

Titlul european obţinut de Marincaş a fost urmat apoi de un alt rezultat extraordinar. În concursul de juniori, zălăuanca Balagyan Brigitta a devenit vicecampioană europeană la kumite, locul 1 fiind ocupat de o sportivă din Polonia !

Karateka de la SCM Zalău a cucerit medalia de argint la categoria juniori 1, zălăuanca demonstrând că are calităţi extraordinare pe tatami.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 1 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment