Responsive Menu
Add more content here...


Bodis Norbert Istvan poate pleca de la Şimleu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul ajuns la echipa de sub Măgura în această vară are o clauză în contract prin care se poate transfera de la Sportul Şimleu în această iarnă. În zilele următoare, fotbalistul în vârstă de 23 de ani va lua şi o decizie

Bodis Norbert Istvan este unul dintre cei mai experiementaţi jucători de la Sportul Şimleu, acesta bifând prezenţe şi în Liga 1 din Ungaria. A avut o experienţă internaţională şi în Austria, iar în vara trecută a ales să se întoarce în Sălaj şi a semnat un contract valabil pentru un an de zile cu Sportul Şimleu.

Zălăuanul Bodis Istvan este unul ditre jucătorii cu experienţă din lotul grupării de la poalele Măgurii

Înţelegerea dintre cele două părţi are şi câteva clauze importante, una dintre acestea fiind faptul că jucătorul poate pleca în această iarnă, în cazul în care are o ofertă pe plan.

“Aşteptăm să vedem ce decizie va lua Bodis Istvan pentru că înţelegerea a fost că dacă vrea să plece, poate să plece. Noi ne-am dori să rămână şi i-am propus asta, dar rămâne de văzut ce va decide”, spune Ioan Gurzău.

Evoluţiile lui Bodis Norbert Istvan au fost pe placul conducerii care i-a propus să ducă la bun sfârşit înţelegerea contractuală din vară.

Jucătorul va lua o decizie în zilele următoare.

You may also like

Leave a Comment