Connect with us

FOTBAL

A debutat şi ultima achiziţie: Bodis Norbert

Mijlocaşul a bifat primele minute pentru Sportul Şimleu, în jocul de sâmbătă cu CAO Oradea. “Îmi place la Şimleu. În echipă sunt jucători de calitate”, spune jucătorul


Sportul Şimleu şi-a finalizat lotul de jucători odată cu venirea la echipă a atacantului Dan Ilie Martin şi a mijlocaşului Bodis Istvan Norbert. Dacă Dan Martin a debutat pentru Sportul Şimleu în jocul de Cupă, de la Sighetu Marmaţiei, Bodis Istvan Norbert a bifat primele minute la noua sa echipă în meciul cu CAO Oradea.

Fotbalistul zălăuan a fost rezervă, dar a intrat în a doua repriză, în locul lui Răzvan Pop şi a bifat 30 de minute.

Fotbalistul de 23 de ani a început fotbalul la CS Viitorul Zalău, dar de la vârsta de 15 ani a plecat în Ungaria, acolo unde şi-a terminat junioratul.

În 2015, Bodis Istvan a făcut pasul la seniori şi a jucat pentru Balmazujvaros, în Liga a II-a. În anul 2017 a promovat cu această echipă în prima ligă din Ungaria, unde a prins câteva meciuri, însă în ultima perioadă a fost în Liga a IV-a din Austria, apoi la SC Sopron, în Liga a III-a din Ungaria.

“Îmi place la Şimleu. În echipă sunt jucători de calitate şi odată cu disputarea jocurilor vom acumula experienţa de care avem nevoie pentru a câştiga astfel de jocuri. Am făcut o alegere bună că am venit la Şimleu”.

Bodis Istvan Norbert

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL