Responsive Menu
Add more content here...


Bent Dahl, antrenorul de la SCM Râmnicu Vâlcea: “Am jucat foarte slab în atac. Felicit HC Zalău”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Tehnicianul din Norvegia spune că echipa sa a făcut un joc slab în atac şi ca urmare a fost învinsă în fieful lui HC Zalău. Plin de fair-play la final, antrenorul de la Vâlcea a felicitat tânăra echipă a Zalăului pentru victorie

SCM Rm. Vâlcea a plecat fără puncte de la Zalău, deşi a început jocul din postura de favorită. Fosta campioană a condus în unele momente chiar şi cu două goluri, iar în ultima secundă a avut şansa să scoată o remiză, însă a ratat o aruncare de la 7 m.

La final, antrenorul Bent Dahl a tras câteva concluzii fiind deranjat de evoluţia echipei sale în atac. Plin de fair-play, norvegianul a felicitat tânăra echipă a Zalăului pentru victorie.

“Am fost înceţi în atac şi deşi am avut foarte multe oportunităţi de a înscrie, nu am reuşit să marcăm. Chiar şi în finalul jocului am avut multe şanse, dar fără succes. Am jucat excelent în apărare, dar foarte slab în atac. Dacă vrem să fim în topul Ligii, trebuie să ne descurcăm mai bine. Poate echipa a fost şi puţin obosită după meciul cu Bera Bera. A fost mai mult vorba despre cum am gestionat o situaţia stresantă, şi nu ne-am descurcat, deci felicitări pentru HC Zalău. Suntem la începutul unui nou proiect şi ştim că trebuie să construim din nou o echipă puternică. Sunt al naibii de nervos că am pierdut, pentru că situaţii de genul trebuie să ştim să le controlăm, dacă vrem să progresăm“, a declarat la final de meci, Bent Dahl.

You may also like

Leave a Comment