Responsive Menu
Add more content here...


Au “spart” o maşină pentru 1.000 de lei

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Fapta a fost comisă pe raza judeţului Cluj de către un sălăjean în vârstă de 27 de ani, ajutat de un sucevean de 18 ani


Infractorii sălăjeni s-au “remarcat” din nou în judeţele vecine. Astfel, un bărbat de 27 de ani din Sălaj a fost prins de poliţiştii din Cluj, fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-o maşină.

Conform colegilor de la ştiridecluj.ro, tânărul sălăjean, alături de un adolescent de 18 ani din Suceava, au “spart” o maşină, din interiorul căreia au sustras un portofel în care se aflau actele proprietarului, precum şi suma de 1.000 de lei.

Persoana vătămată a anunțat imediat poliția, iar polițiștii clujeni au reușit să îi identifice pe făptași și să îi rețină. Prejudiciul a fost recuperat și restituit proprietarului.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 20:15, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt dintr-un autovehicul parcat în localitatea Feleacu, anunță IPJ Cluj.

Atât sălăjeanul, cât și suceveanul au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Acest incident vine la câteva zile distanţă după ce un minor de 11 ani a spart o maşină pe raza municipiului Zalău. Atunci, copilul a comis infracţiune pentru o sumă mult mai consistentă, detalii AICI.

You may also like

Leave a Comment