Responsive Menu
Add more content here...


Atleţii de la CSS Zalău au încheiat sezonul de sală la Bucureşti

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Sportivii pregătiţi de Nelian Ianchiş au participat la Campionatul Naţional U 18, competiţie desfăşurată în sala “Ioan Soter” din capitală. Maria Csiki a avut cel mai bun rezultat, atleta clasându-se pe locul 4 în proba de 800 de metri. De precizat este faptul că Maria a concurat la o categorie de vârstă superioară, după ce la Naţionalele de juniori III s-a clasat pe podium


La finele săptămânii trecute, sala “Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Naţional “Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit etapa finală a Campionatelor Naţionale U 18 – în sală. A fost cea de-a 40-a ediţie. Timp de două zile, cei mai buni atleţi din ţară s-au întrecut cu gândul de a ajunge pe podium. Pentru competiţia din capitală, ultima din sezonul de sală, CSS Zalău a deplasat mai mulţi sportivi. Chiar şi de categorie de vârstă inferioară. După ce s-a clasat pe podium la Naţionalele de junoiri III, Maria Csiki s-a aflat şi la startul Naţionalelor de juniori II.

Chiar dacă a concurat cu sportive mai experimentate, atleta din Sălaj a avut o prestaţie bună şi a venit pe locul 4 la 800 m. S-a comportat bine şi la 1.500 m, acolo unde s-a clasat pe locul 6.

Răzvan Sabo a reuşit o clasare pe locul 3 în prima etapă a Campionatului Naţional. Spera la un rezultat bun în finală, chiar dacă întâlnea cei mai buni atleţi din ţară.

Din păcate, nu a fost ziua atletului originar din Hereclean. Atletul a ratat o clasare în Top 10 atât la 800 m, cât şi la 1.500 m.

“Obiectivele noastre au fost îndeplinite”

Odată cu această competiţie, s-a încheiat şi sezonul de sală a sportivilor de la CSS Zalău. Nelian Ianchiş va începe pregătirea pentru sezonul în aer liber, antrenorul declarându-se mulţumit de sezonul de sală tocmai încheiat.

Campionatul Naţional de Cros, categoria de vârstă U 18 şi U 16 va avea loc la mijlocul lunii aprilie. Deocamdată nu este stabilită locaţia, competiţia urmând să se desfăşoare la Giroc, Rădăuţi sau Botoşani.

Finala Campionatului Naţional U 18 va avea loc în luna iunie, la Craiova, în timp ce Finala Campionatului Naţional U 16 va avea loc în luna iulie, la Bucureşti.

“Campionatul Naţional de la Bucureşti a fost ultima competiţie în sală pentru noi. Am încheiat sezonul în sală, iar obiectivele noastre au fost îndeplinite. Pentru noi urmează sezonul în aer liber. Urmează Crosul şi Naţionalele”, ne-a spus Nelian Ianchiş.

You may also like

Leave a Comment