Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul George Zima s-a certat cu spectatorii zălăuani, supărat că din tribune au venit proteste şi reproşuri

by Călin ONICAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

În loc să îşi “pună cenuşă în cap”, pentru că şi-a dus echipa la trei eşecuri consecutive şi acum se clasează pe locul ŞASE (!?!) într-un sezon în care se doreşte promovarea, tehnicianul celor de la SCM Zalău a avut replici tăioase cu fanii din tribune. Păi, ce ar fi dorit George Zima, să îi dăm flori, pentru că echipa formată şi condusă de el nu mai bate pe nimeni?

Prin primăvară, când a fost adus de la Șimleu Silvaniei, George Zima era considerat un fel de SALVATOR al fotbalului de la poalele Meseșului.

Pus la cârma unei echipe ce se bătea la promovare, totul a fost bine până în ultima secundă din meciul retur cu Unirea Dej, când SCM Zalău a primit acel gol, prin care am ratat visul de 15 ani de a ajunge din nou în Liga a II-a.

Ne-am mobilizat pentru acest sezon, în care Primăria municipiului Zalău a oferit cele mai bune condiţii echipei, cu un singur scop: promovarea în al doilea eşalon.

Am început bine, cu două succese, după care elevii lui George Zima au mers din eşec în eşec – primul acasă cu Sportul Şimleu, apoi la Baia Mare, iar azi ruşinea a fost şi mai mare, când Lotus Băile Felix ne-a surclasat la toate capitolele, chiar pe Stadionul Municipal.

Era şi de înţeles, ca fanii Zalăului să fie nemulţumiţi de ceea ce vedeau pe teren. Ce a fost de neînţeles a fost gestul antrenorului din repriza secundă, când unii spectatori începuseră să comenteze la jalnica o prestaţie a jucătorilor pregătiţi de el şi pe care tot el (marea majoritate) i-a transferat în această vară.

În loc să se ocupe de echipa sa şi de joc, George Zima a reacţionat şi a început să se certe cu spectatorii zălăuani, cei care de fapt plătesc impozite şi taxe către Primărie. Din aceşti bani publici, staff-ul tehnic şi jucătorii primesc salarii poate prea mari pentru nivelul la care se află şi, mai ales, la ceea ce arată ei în teren şi pe banca tehnică.

Păi, ce ar fi dorit George Zima, să îi dăm flori, pentru că echipa formată şi condusă de el nu mai bate pe nimeni?

Cu condiţii şi salarii mult peste nivelul Ligii a III-a şi cu UN LOT DE 24 DE KARATE, după cum spunea chiar antrenorul acum o lună şi ceva, George Zima a dus echipa SCM Zalău până pe locul 6 (ŞASE), având acelaşi punctaj cu formaţia de pe locul 7.

Altfel spus, după doar cinci etape disputate, echipa ce vrea să promoveze în Liga a II-a se află la şapte puncte faţă de primele două locuri (CAO Oradea şi Minaur Baia Mare – ambele au câte 13 puncte acumulate)!

Aşteptăm să vedem cu ardoare cine va plăti pentru dezastrul de la Zalău!?

You may also like

Leave a Comment