Connect with us

FOTBAL

Lot de 24 de karate la SCM Zalău. “Este tot ce mi-am dorit”

În sezonul 2021 – 2022, SCM Zalău va miza pe un lot format din 27 de jucători, dintre care patru portari. În vară, formaţia zălăuană a făcut 13 achiziţii, iar antrenorul s-a arătat mulţumit  de jucătorii pe care îi are la dispoziţie

 După ce a fost la câteva secunde de Liga a II-a, SCM Zalău este nevoită să încerce din nou promovarea în eşalonul secund.Pentru a avea şanse mai mari de izbândă, gruparea de sub Meseş s-a întărit masiv în această vară, iar campanaia de transferuri a fost una puternică, cu 13 achiziţii. Au venit jucători cu experienţă, unii dintre ei cu meciuri în Liga a II-a, chiar şi în prima ligă, dar au fost aduşi şi fotbalişti tineri, crescuţi de CFR Cluj sau Universitate Cluj.

SCM Zalău şi-a format un lot de 27 de jucători, în care au fost incluşi şi cei doi portari, Leo Mureşan şi Alex Şugar, care vor apăra la juniori republicani, însă se vor pregăti şi cu echipa mare.

Campania de transferuri s-a finalizat odată cu venirea fundaşului Andu Moisi şi a mijlocaşului Răzvan Gorovei, ambii fiind transferaţi de la CSM Focşani, de unde a venit în această vară şi atacantul Sergiu Jurj.

Având un astfel de lot, cu jucători cu experienţă, antrenorul George Zima s-a arătat extrem de mulţumit.

“Niciun jucător nu a fost adus fără acceptul meu. De la mijloc în sus avem variante multe, dar mi-am dorit acest lucru fiindcă ne aşteaptă un campionat lung. Atunci când intervin suspendările, accidentările, iar un jucător nu este în forma dorită, de pe bancă să vină jucători de valori apropiate.Sunt foarte mulţumit de lot, atât valoric, cât şi numeric. Este tot ce mi-am dorit. Avem dubluri pe posturi şi suntem foarte echilibraţi. Este lotul ideal pentru a promova”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Cu acest lot, tehnicianul este încrezător că SCM îşi va putea îndeplini toate obiectivele din noul sezon.

“Sunt încrezător că ne putem îndeplini obiectivele, dar să nu uităm că nu joacă numele jucătorilor, antrenorilor sau bugetul. Important ca lumea să aibă răbdare, pentru că avem un lot mult schimbat, mulţi jucători noi, iar relaţiile de joc încă nu sunt consolidate. La fiecare meci, vor fi jucători care vor lua loc pe bancă, alţii în tribune, dar toţi trebuie să înţeleagă că atunci când apelez la ei trebuie să dea maxim”, spune Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL