Connect with us

FOTBAL

FOTO – Umilinţă pe teren propriu. SCM Zalău a înregistrat a treia înfrângere consecutivă!

Criza de la SCM Zalău se adânceşte, după ce gruparea de sub Meseş a pierdut la scor şi partida de pe teren propriu cu Lotus Băile Felix. Zălăuanii au practicat un joc modest, în care nu au avut nicio ocazie de gol. Din nou, SCM a jucat în 10 oameni, portarul Miron fiind eliminat în prima repriză pentru injurii la adresa arbitrului

SCM Zalău este de nerecunoscut. Echipa care a fost la câteva secunde de promovarea în Liga a II-a, pierde acum pe bandă rulantă în campionat şi a ajuns la trei eşecuri la rând. Învinsă de Sportul Şimleu şi Minaur Baia Mare, SCM Zalău a pierdut şi partida de sâmbătă, de pe teren propriu cu Lotus Băile Felix. De data aceasta, zălăuanii au arătat sub orice critică şi au fost învinşi la scor de neprezentare.

Deşi SCM Zalău a dominat începutul de meci, cei care au deschis scorul au fost bihorenii, încă din minutul 9. Răzvan Dulap l-a faultat în careu pe Andrei Făgărăşanu, iar de la punctul cu var a marcat cu precizie Claudiu Codoban. Replica Zalăului a fost palidă şi a însemnat doar o dominare fără ocazii, însă pe contre, Lotus Băile Felix a lovit din nou. S-a întâmplat în minutul 28, când experimentaţii Codoban şi Făgărăşanu au dus un atac pe stânga, iar Făgărăşanu a marcat cu un şut peste portarul Miron şi s-a făcut 0 – 2!

Şi cum nu era de ajuns, 5 minute mai târziu, SCM Zalău a rămas în 10 oameni. De neexplicat gestul lui Bogdan Miron, care a adus injurii arbitrului şi a văzut cartonaşul roşu. În 10 oameni, Zalăul a avut o misiune imposibilă de a reveni.

În zadar a încercat George Zima să forţeze cu jucători de profil ofensiv, deoarece toţi au fost o apă şi un pământ. SCM Zalău nu a avut nicio ocazie de gol, nici în repriza secundă, când Lotus Băile Felix mai putea marca cel puţin de trei ori.

A făcut-o o singură dată, în mintul 86, după greşeala lu Răzvan Dulap, de care a profitat Codoban şi a dus scorul la 0 – 3. Aşa s-a şi terminat, iar SCM Zalău a înregistrat o umilinţă în faţa propriilor fani, care se poate lăsa cu schimbări la nivelul lotului, chiar şi a băncii tehnice.

SCM Zalău – Lotus Băile Felix 0 – 3 (0 – 2)

Au marcat: Claudiu Codoban (9 – 11 m şi 86) şi Andrei Făgărăşanu (28)

SCM Zalău: Bogdan Miron – Dan Berci, Andu Moisi (55 Mihai Onicaş), Ionuţ Ilieş (69 Alexandru Jula), Răzvan Dulap, Raul Stanciu (cpt.) (69 Sergiu Negruţ), Mihai Forna (33 Andrei Pop), Vadim Calugher, Răzvan Gorovei (55 Logon Romaric), Cosmin Meşter şi Sergiu Jurj. Rezerve: Andrei Şumlea, Dănuţ Cozma, Alex Mare, Mihai Doroftei. Antrenori: George Zima (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Lotus Băile Felix: Eduard Beke – Tamaş Paublusztig, Marian Arsene, Ionuţ Ban (87 Cătălin Tutuţa), Mădălin Popa (cpt.), Adrian Popa, Claudiu Codoban, Andrei Făgărăşanu, Cristian Oros, Florin Pop şi Vlad Costea (78 Patrik Blăgea). Rezerve: Balasz Dombradi – David Lupşe, Habakuk Cyrus, Vinicius Leite, Patric Andras, Salif Nogo şi Alexandru Pintea. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL