Responsive Menu
Add more content here...


Amicale cu echipe din Germania, Rusia şi Slovacia pentru ACS Fotbal Comuna Recea

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Maramureşenii şi-au măsurat forţele cu echipe străine în cantonamentul din Antalya, iar la finalul stagiului de pregătire antrenorii s-au declarat mulţumiţi de cum s-au comportat băieţii, mai ales că au întâlnit adversari puternici


Timp de o săptămână, ACS Fotbal Comuna Recea s-a pregătit intens în Antalya pentru returul din Liga a III-a, pe care maramureşenii îl abordează din postura de lider al clasamentului în Seria a V-a.

Echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic a efectuat câte două antrenamente pe zi şi a susţinut şi trei meciuri amicale cu echipe din Germania, Slovacia şi Rusia.

Mai întâi, maramureşenii s-au duelat cu o echipă din Liga a IV-a din Germania şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0 – 0. A urmat un nou meci de verificare cu o echipă din Liga a III-a din Slovacia, iar de această dată, ACS Fotbal Comuna Recea a pierdut cu 3 – 2, ambele goluri ale echipei conduse de Florin Gherasim fiind marcate de Ciprian Brata.

În ultimul joc din cantonamentul din Antalya a fost susţinut în compania ruşilor de la FK Krasnodar U21. Ruşii au reuşit să câştige cu 4 – 1, golul celor din Recea fiind marcat de nou-venitul Adrian Balha.

Una peste alta, pregătirea a decurs conform aşteptărilor, iar Ovidiu Mic s-a declarat mulţumit la finalul stagiului de pregătire.

“Ne-am bucurat de condiţii bune şi am jucat cu echipe valoroase. Sunt mulţumit de cum a decurs pregătirea şi per total a fost bine”, ne-a declarat Ovidiu Mic.

ACS Fotbal Comuna Recea a revenit în ţară şi sâmbătă urmează să susţină ultimul joc de verificare înainte de startul returului din Liga a III-a. Maramureşenii vor întâlni Progresul Şomcuta Mare, sâmbătă, de la ora 13.00, pe Stadionul Comunal din Săsar (stadionul vechi).

Returul Ligii a III-a va începe în 7 martie, iar echipa antrenată de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic are parte de o deplasare dificilă, la Cugir.

You may also like

Leave a Comment