Responsive Menu
Add more content here...


Adversar din Franţa, Rusia sau Turcia pentru HC Zalău, în sferturile Cupei EHF

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 523 views
A+A-
Reset

Tragerea la sorţi pentru faza următoare a competiţiei are loc marţi, de la ora 12.00, iar gruparea de sub Meseş poate da peste formaţii tari precum Brest, Lada sau Kastamonu


Încă de la finalul meciului cu Larvik care a adus şi calificarea în sferturile Cupei EHF pentru HC Zalău, antrenorul Gheorghe Tadici spunea că şi-ar dori ca echipa sa să întâlnească în sferturi pe SCMU Craiova.

O confruntare între cele două formaţii româneşti nu mai poate avea loc, având în vedere că ambele echipe au terminat grupele pe locul 2 şi vor face parte din aceeaşi urnă la tragerea la sorţi. HC Zalău a fost învinsă în ultimul joc din Suedia cu 30 – 19 de către Hoors, în timp ce Craiova a câştigat la Randers cu 29 – 25, dar a terminat grupa tot pe locul secund, la egalitate de puncte cu Brest, însă oltencele au fost dezavantajate de rezultatele meciurilor directe.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală va avea loc marţi, de la ora 12.00, la sediul EHF din Viena, iar potrivit regulamentului, echipele ce au terminat grupa pe locul secund vor putea da peste formaţii ce au câştigat grupele.

Un duel între Larvik şi HC Zalău este exclus, având în vedere că cele două grupări s-au duelat în grupe, astfel că pentru gruparea de sub Meseş a mai rămas doar trei variante. Brest (Franţa), câştigătoarea Grupei A, Lada (Rusia) câştigătoarea Grupei B şi Kastamonu (Turcia) care a câştigat Grupa C sunt cele trei grupări cu care formaţia sălăjeană se poate duela în faza următoare a competiţiei.

Cum HC Zalău a terminat grupa pe locul secund, echipa lui Tadici va fi gazda jocului tur ce se va disputa în perioada 3 – 4 martie, returul urmând a avea loc o săptămână mai târziu.

You may also like

Leave a Comment