Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Fărcaş – director executiv DJST Sălaj: “Competiţiile care urmau să aibă loc în perioada martie-aprilie se vor reprograma”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate competiţiile sportive programate în această perioadă şi care urmau să fie finanţate de DJST Sălaj s-au amânat


La începutul acesti an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a informat că finanţează cu 26.800 de lei un număr de 45 competiţii sportive în anul 2020.

Unele s-au desfăşurat deja. Este vorba despre Cupa Mărţişorului şi Cupa 8 Martie la tenis de masă, competiţii pe care instituţia condusă de Adrian Fărcaş le-a finanţat cu câte 500 de lei fiecare.

Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, competiţiile pe care DJST Sălaj urma să le finanţeze în perioada martie-aprilie au fost amânate, urmând a fi reprogramate ulterior.

În această lună ar fi trebuit să se desfăşoare Cupa Primăverii la handbal, în organizarea HC Valeria Motogna, precum şi Cupa Jandarmeriei la minifotbal. În luna aprilie era programată Olimpiada Juniorilor la atletism.

”Toate competiţiile sportive finanţate de către DJST Sălaj care urmau să aibă loc în perioada martie-aprilie 2020 s-au amânat din cauza situaţiei naţionale şi globale create de coronavirus. Competiţiile sportive se vor reprograma în trimestrul II sau trimestrul III, în funcţie de actualizarea situaţiei privind răspândirea epidemiei de coronavirus. Respectăm în totalitate toate măsurile, ordinele şi ordonanţele autorităţilor referitoare la această situaţie şi suntem la dispoziţia autorităţilor locale şi judeţene dacă ne vor solicita sprijinul”, ne-a declarat Adrian Fărcaş.

Este o perioadă dificilă pentru sport, nu este nicio urmă de îndoială, însă trebuie să respectăm măsurile luate de autorităţi şi să stăm acasă să ne bucurăm de clipele petrecute în familie.

 

“În aceste zile de grea încercare, mă bucur de fiecare moment petrecut acasă cu familia şi ar trebui ca fiecare dintre noi să fie solidar, să stea acasă şi să evite pe cât posibil deplasările inutile. Un lucru pozitiv din toată această situaţie neplăcută este faptul că, doar acum ne dăm seama cât de preţios este timpul petrecut împreună cu familia. Sunt sigur că, doar cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece cu bine peste această perioadă grea, mai ales acum când stăm acasă, fiind şi Postul Sfintelor Paşte, vom avea mai mult timp pentru rugăciune. Doamne ajută!!!”.

Adrian Fărcaş –  director executiv  DJST Sălaj

You may also like

Leave a Comment