Responsive Menu
Add more content here...


A plouat cu SURPRIZE MARI în Seria EST din Liga a V-a. Rezultatele complete din etapa a XI-a

by Călin ONICAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Dintre cele şapte meciuri disputate azi, nu mai puţin de cinci dintre ele pot fi considerate surprize, cea mai mare fiind cea de la Rus, acolo unde Unirea Mirşid s-a impus pe terenul liderului Olimpia!

Etapa de duminică, 21 noiembrie, a fost una nebună, în care majoritatea partidelor s-au terminat cu rezultate surprinzătoare. Liderul Olimpia Rus a pierdut acasă în faţa celor de la Unirea Mirşid, fosta campioană a Sălajului arătându-şi din nou potenţialul. Şi formaţia de pe locul secund – AS Creaca Jac – a pierdut la Băbeni, în faţa unei echipe care înaintea etapei ocupa doar locul 7.

După ce a ocupat primul loc etape la rând, Unirea Sălăţig a pierdut fără drept de apel la Almaşu, în condiţiile în care Cetatea se afla pe penultimul loc!

ACS Tihău – o altă grupare redutabilă, care ţinteşte an de an primele locuri – a pierdut acasă în faţa celor de la Agronova Dragu! Deşi ocupă un loc în subsolul clasamentului, Someşul Gâlgău a venit acasă cu trei puncte de la Năpradea, gruparea de pe Someş marcând nu mai puţin de patru goluri fără să primească vreunul!?

Scorul etapei a fost înregistrat în derby-ul dintre Meseşul Treznea şi Recolta Agrij (7 – 1), dar trebuie remarcat faptul că mai mulţi jucători de la Meseşul au fost transferaţi în această vară tocmai de la… Agrij!

În fine, Dumbrava Ciocmani a învins fără emoţii Cetatea Buciumi, gruparea din comuna Băbeni aflându-se în cautatea unui loc fruntaş.

Rezultatele complete din etapa a XI-a Seriei EST din Liga a V-a:

Năprădeana Năpradea – Someşul Gâlgău 0 – 4!

ACS Tihău – Agronova Dragu 2 – 3!

Cetatea Almaşu – Unirea Sălăţig 5 – 2!!!

Olimpia Rus – Unirea Mirşid 2 – 3!

Dumbrava Ciocmani – Cetatea Buciumi 7 – 3

Meseşul Treznea – Recolta Agrij 7 – 1

Viitorul Băbeni – AS Creaca Jac 3 – 1!

Mai multe amănunte de la fiecare partidă, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean.


You may also like

Leave a Comment