Responsive Menu
Add more content here...


Schimbare de lider în Seria VEST a Ligii a V-a. AS Zăuan pierde acasă cu Măgura Cehei, iar Inter Cizer bifează succesul care o duce pe primul loc! Rezultatele complete din etapa a XI-a

by Călin ONICAŞ
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Deşi este singura formaţie de Liga a V-a neînvinsă, Inter Cizer a ocupat – etape bune – doar locul secund. Acum, pe final de an, formaţia pregătită de Dan Lucaciu a reuşit să urce în fotoliul de lider. Pentru aceasta, un mic “ajutor” venit de la poalele Măgurii. Acesta, deoarece Măgura Cehei a învins azi la Zăuan, în faţa liderului! Ca urmare, cele trei puncte câştigate în jocul cu Cetatea Valcău au fost suficiente pentru ca Inter Cizer să urce pe prima poziţie a clasamentului.

După un start de sezon mai modest, şi Voinţa Derşida îşi revine. Gruparea din comuna Bobota a făcut scorul etapei şi aspiră la un loc pe podium. În revenire de formă este şi Unirea Hereclean, care azi a câştigat în deplasarea de la Horoatu Crasnei. Prin acest succes, formaţia condusă de Florin Mândruţiu urcă pe locul 5.

În derby-ul “gloriilor”, s-a impus formaţia din comuna Bănişor. Deşi Gloria Marin avea o situaţie mult mai bună în clasament, Gloria Ban s-a impus prin reuşita lui Claudiu Urs. Victoria a fost dedicată regretatului Flore Lupuţ, cel care zeci de ani a fost trup şi suflet alături de Gloria din Ban!

Pentru grupările din comuna Sîg, etapa aceasta a fost una rece, una caldă. Stejarul Sîg a reuşit a şasea victorie (4 – 1 cu lanterna Venus Borla), în timp ce Barcău Tusa a pierdut cu acelaşi scor la Camăr.

Rezultatele complete din etapa a XI-a Seriei VEST din Liga a V-a:

AS Zăuan – Măgura Cehei 2 – 4

Voinţa Horoatu Crasnei – Unirea Hereclean 1 – 2

Voinţa Derşida – Olimpic Gârceiu 7 – 1

Gloria Ban – Gloria Marin 1 – 0

Inter Cizer – Cetatea Valcău 2 – 1

Kemer Camăr – Barcău Tusa 4 – 1

Stejarul Sîg – Venus Borla 4 – 1

Mai multe amănunte de la fiecare partidă, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean.


You may also like

Leave a Comment