Responsive Menu
Add more content here...


18 jucători prezenţi la reunirea de la Sportul Şimleu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Dintre cei 18 jucători prezenţi, doar 15 au fost apţi de antrenament, trei dintre aceştia acuzând probleme medicale


Reunirea lotului la Sportul Şimleu a fost programată pentru data de 30 ianuarie. Însă, din cauza unor probleme organizatorice, evenimentul a fost amânat pentru data de 6 februarie. Doar că, între timp, situaţia la club s-a îmbunătăţit, fiind stabilit noul preşedinte – Lupo Csaba. În aceste condiţii, cum deja era prea târziu, noua conducere, alături de antrenorul Dănuţ Şomcherechi au stabilit ca reunirea să aibă loc pe data de 1 februarie.

De aceată dată totul a decurs conform programului, iar jucătorii de la Sportul Şimleu au revenit la antrenamente. Nu mai puţin de 18 jucători au fost prezenţi, însă, nu toţii au fost şi apţi pentru efort fizic.

“Am avut 18 jucători la reunire, dintre care doar 15 apţi, restul erau bolnavi. Avem nevoie de cel puţin patru jucători în această pauză de iarnă. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, dar deocamdată nu este nimic oficial”, ne-a declarat Dănuţ Şomcherechi.

Amicalul cu Recolta Dorolţ nu s-a mai disputat

Pe data de 4 februarie, Sportul Şimleu trebuia să susţină primul meci amical din această pauză de iarnă, împotriva celor de la Recolta Dorolţ.

Însă, cum şimleuanii se reuniseră de doar două zile şi antrenorul Dănuţ Şomcherechi nu avea la dispoziţie tot lotul, s-a decis că cel mai bine ar fi ca jocul să nu mai aibă loc. Iniţial, data de 11 februarie era liberă în calendarul celor de la Sportul Şimleu, astfel că gruparea de sub Măgura caută un adversar pentru acest final de săptămână.

“Ne aflam doar de două zile la pregătire şi nu aveam nici un lot competitiv, lipsind câţiva jucători cu probleme medicale. Căutăm un alt adversar pentru data de sâmbătă, restul partidelor amicale fiind conform celor stabilite iniţial”, spune Dănuţ Şomcherechi.

Pe data de 18 februarie, Sportul Şimleu se va duela cu Lotus Băile Felix, pentru ca la o săptămână distanţă, “alb-albaştrii” să-şi măsoare forţele cu CSM Satu Mare.

În ultimul weekend înainte de începerea campionatului, Sportul Şimleu se va duela cu Viitorul Cluj, toate adversarele fiind din Liga a III-a. Dacă Lotus şi CSM Satu Mare sunt colege cu grupare de sub Măgura în Seria a X-a, Viitorul Cluj evoluează în Seria a IX-a.

You may also like

Leave a Comment