Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs în localitatea Crișeni (Exercițiu)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat, joi, 28 martie, un exerciţiu privind intervenţia în caz de incendiu produs la o societate comercială cu profil de activitate în producerea de obiecte sanitare din localitatea Crișeni

by Mihai POP
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Astfel, pompierii din cadrul Detașamentului Zalău au organizat și desfășurat astăzi un exercițiu la o societate comercială cu profil de activitate în producerea de obiecte sanitare din localitatea Crișeni.

Activitatea a vizat gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit  din cauza unui scurtcircuit electric produs la un ventilator de evacuare a vaporilor, într-o hală din cadrul societății.

Ajunși la locul solicitării, pompierii militari au acționat conform scenariului, scopul acțiunilor de primă intervenție fiind orientat către salvarea vieților omenești și limitarea efectelor evenimentului.

”Situații neprevăzute, dificile și mai ales cu efecte negative, din nefericire pot apărea oricând. Tocmai de aceea, punem preț pe desfășurarea periodică și constată a exercițiilor de antrenare a forțelor de intervenție, dar și a populației”, transmit pompierii sălăjeni.

You may also like

Leave a Comment