Responsive Menu
Add more content here...


Viitorul fotbalistic sună bine la Real Crişeni

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 658 views
A+A-
Reset

“În retur vrem să arătăm mai bine şi să scoatem cât mai mult de la fiecare meci”, a spus antrenorul Bogdan Bărnuţiu


Comuna Crişeni are o tradiţie în fotbalul sălăjean, însă în ultimii ani nu a prea contat prin Liga a IV-a şi a fost nevoită să lupte doar pentru evitarea ultimelor locuri.

Sub noua conducere a primăriei şi fotbalul din comună a ridicat nivelul, iar din vară, Real Crişeni arată mult mai bine. La echipă a fost numit antrenor Bogdan Bărnuţiu, care a reuşit să convingă câţiva jucători cu experienţă să vină la Crişeni, este vorba de Alexandru Neagotă, Andrei Lăcătuş şi Bogdan Filip. În rest, lotul a rămas cam acelaşi, cu jucători din comună, dar mentalitatea acestora s-a schimbat şi rezultatele pozitive au început să apară.

Încă din primul meci, Real Crişeni a arătat potenţial, chiar dacă a pierdut în deplasarea de la Sportul Şimleu. A urmat apoi o înfrângere cu campioana Dumbrava Gâlgău, după care Real Crişeni a reuşit o victorie măreaţă, în deplasare la CS Barcău Nuşfalău. După ce jocul a început să se lege, gruparea condusă de Călin Morar şi Marin Dobocan a urcat şi în clasament, reuşind patru victorii la rând cu Benfica Ileanda, AS Chieşd, Cetatea Buciumi şi Silvania Cehu Silvaniei.

Învinsă în penultima rundă de liderul Unirea Mirşid, formaţia antrenată de Bogdan Bărnuţiu a revenit pe teren propriu cu o victorie în ultima etapă în faţa celor de la Flacăra Halmăşd, iar după acel succes, Real Crişeni a termiant prima parte de campionat pe locul 7. De parcursul din tur, tehnicianul s-a declarat mulţumit, mai ales că lotul pe care îl are la dispoziţie este format în mare parte cu jucători din comună.

“Am avut un parcurs bun şi clasarea pe locul 7 este bună pentru noi, ţinând cont că marea majoritate a jucătorilor sunt din comună. Am mers pe această practică şi doar Andrei Lăcătuş, Alexandru Neagotă şi Bogdan Filip sunt jucătorii din afara comunei.  Sincer, nu ne aşteptam să ne clasăm pe locul 7, la o distanţă mică de puncte faţă de locul 5. Seriozitatea jucătorilor a contat la fel şi antrenamentele pe care le-am efectuat în fiecare săptămână”, ne-a declarat Bogdan Bărnuţiu.

O retrospectivă cu Real Crişeni, despre parcursul echipei în turul campionatului, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 februarie.

You may also like

Leave a Comment