Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Vlăduţa Lupău a lansat o superbă melodie de dragoste şi un nou videoclip, dedicate soţului

by Călin ONICAŞ
0 comment 99 views
A+A-
Reset

De ziua de naştere a soţului, cunoscuta interpretă i-a făcut acestuia un cadou inedit: o melodie de dragoste şi un videoclip, în care acţiunea se petrece în ziua cununiei lor


Pentru sălăjeanca noastră, cea mai frumoasă zi a vieţii a fost data de 12 noiembrie 2019, atunci când ea şi-a unit destinele cu portarul campioanei CFR Cluj, Adrian Rus.

Evenimentul a fost ferit de ochii presei. Cununia civilă a avut loc într-o pădure din apropierea municipiului Cluj-Napoca, aşa cum şi-a dorit interpreta. Cei doi tineri au venit la ceremonia oficială călare, Ea pe un cal alb, iar El pe unul negru.

Cei doi au spus “Da” în faţa ofiţerului civil, iar mai apoi în faţa Domnului, într-un cadru restrâns. Au fost prezenţi, totuşi, şi câţiva dintre colegii fotbalistului de la CFR Cluj, în frunte cu Alexandru Păun, cel care a devenit şi părintele spiritual al proaspeţilor însurăţei.

Pe data de 12 februarie, Adrian Rus a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani. Cu această ocazie specială, Vlăduţa Lupău i-a făcut soţului un dar de suflet inedit: o melodie de dragoste şi un videoclip, realizat cu cadre din ziua cununiei, intitulat CLIPA FERICIRII”. 

“Sper că această melodie să ajungă la sufletul vostru şi să vă bucuraţi de ea, că mie îi place foarte mult. Clipa Fericirii sau dansul mirilor e o melodie pentru toată viaţa. Şi, când voi merge la nunţi, dacă mirii vor dori, o voi cânta la dansul mirilor”, a spus Vlăduţa Lupou dintr-o staţiune montană din Austria, acolo unde se află în acest moment împreună cu soţul ei.

Pe contul ei de youtube, Vlăduţa a precizat: De ziua soțului meu am dorit să îi fac un cadou pentru veşnicie. Așadar, am ales una din cele mai frumoase melodii de dragoste și am luat cele mai frumoase imagini din ziua nunţii noastre. Totodată, prin acest nou videoclip am dorit să vă satisfac și vouă curiozitatea de a afla cum a fost în ziua respectivă pentru noi!”. 

Încă de la lansare, noua melodie a fost mult gustată de public şi mai ales de fanii interpretei. Astfel, la doar o zi de la lansare, videoclipul are deja 250.000 de vizionări, clasându-se în acest moment pe locul 13 în topul de pe youtube!

Frumoasa şimleuancă speră ca noua melodie să urce vertiginos în topuri, la fel ca şi “Până la stele”, melodie lansată pe piaţă la începutul lunii noiembrie 2019 şi care are peste 17 milioane de vizionări!!!

Aceasta nu este şi singura surpriză pregătită de Vlăduţa Lupău pentru acest început de an. Astfel, interpreta are pregătit şi un superb colaj, pe care îl va lansa însă în luna martie, cel mai probabil de ziua ei de naştere, 8 Martie!

Până atunci, sălăjeanca noastră va face fericiţi pe românii din Spania, deoarece de Ziua Îndrăgostiţilor ea va da spectacole la Madrid, iar mai apoi într-o localitate din apropiere de Barcelona.


De-a lungul carierei sale, Vlăduţa Lupău a câştigat numeroase premii importante:

Premiul I: Festivalul Național „Rapsodia Românească”;

Premiul I: Festivalul Național „Maria Lătărețu”;

Premiul III: „Strugurele de Aur”;

Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”;

Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”


 

You may also like

Leave a Comment