Connect with us

FOTBAL

FOTO. Vlăduţa Lupău s-a căsătorit în secret cu un fotbalist de la CFR Cluj!


Cunoscuta interpretă de muzică populară din Şimleu Silvaniei şi-a unit destinele în faţa Domnului cu fotbalistul Adrian Rus, nimeni altul decât goal-keeper-ul campioanei CFR Cluj, într-o discreţie totală


Relaţia dintre îndrăgita solistă de muzică populară şi portarul de la CFR Cluj a fost făcută publică de mai mult timp.

Mai mult, Vlăduţa Lupău a fost cea care a dat publicităţii şi momentul în care fotbalistul a cerut-o în căsătorie, într-un mod mai inedit.

Totul s-a întâmplat undeva în toamna anului trecut, la Cluj-Napoca, acolo unde Adrian Rus – fiul fostului chestor de poliție Toma Rus, secretar de stat în cadrul MAI, și-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul… poliției rutiere.

Artista cobora cu maşina personală pe Calea Turzii, când agenţii de circulație au oprit-o şi au luat-o la întrebări. Totul s-a întâmplat pe la ora 3.00 dimineaţa.

În timp ce căuta prin portbagaj cele solicitate de oamenii legii, în spatele ei a venit iubitul cu un buchet de flori şi cu inelul de logodnă.

La mai bine de un an de când a fost cerută în căsătorie, superba sălăjeancă a făcut şi pasul cel mare din viaţa sa.

În mare secret, Vlăduţa şi Adrian şi-au unit destinele în faţa Domnului, căsătorindu-se religios.

Nu ştim exact când şi unde a avut loc ceremonia oficială. Cert este faptul că în cursul zilei de marţi, proaspeţii însurăţei au postat primele fotografii de la eveniment pe reţelele de socializare, alături de câteva mesaje de suflet.

”Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu i-aș mulțumi că mi te-a dat! Soția mea perfectă, te iubesc!”, a fost mesajul plin de dragoste al fotbalistului de pe contul său de Instagram.

Imediat a venit şi mesajul de la Vlăduţa, pe pagina ei oficială de pe Facebook.

“Din 12 Noiembrie pentru o viață întreagă! …la bine și la greu..”, a punctat proaspăta mireasă.

Fanii artistei au fost surprinşi de moment, dar au ţinut să fie alături de ea şi au asaltat-o cu mesaje.

În doar 4 ore, pe pagina oficială, mesajul şi fotografia de la biserică, au fost apreciate de peste 37.00 de persoane, iar peste 6.000 de oameni i-au urat mesaje de felicitare!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL