Responsive Menu
Add more content here...


Victorii fără emoţii pentru formaţiile de pe podium. Rezultatele complete din etapa a XV-a din Liga a IV-a Sălaj

by Călin ONICAŞ
0 comment 44 views
A+A-
Reset

În weekend au avut loc partidele din etapa a XV-a a Ligii a IV-a. Primele trei clasate s-au impus fără emoţii şi continuă bătălia pentru titlul de campioană a Sălajului. Liderul Luceafărul Bălan şi vicecampioana Barcău Nuşfalău au făcut scor în faţa formaţiilor Venus Giurtelec, respectiv Unirea Mirşid.

FC Chieşd a reuşit o victorie importantă  în faţa unei echipe – Someşul Someş-Odorhei, care în runda precedentă se impunea surprinzător pe terenul unei formaţii cu pretenţii – Ardealul Crişeni.

Gruparea condusă de Călin Morar a mai dres busuiocul în meciul cu Cetatea Buciumi, ce a avut la Românaşi (scor 0 – 2). Cu toate acestea, Ardealul a pierdut un tempo în lupta pentru titlu, dar echipa Crişeni speră să să ajungă măcar pe podium.

SCO Jibou a răzbunat eşecul din etapa trecută cu Barcău Nuşfalău şi s-a impus la Jac, în faţa gazdelor de la AS Creaca Jac.

O mare poftă de joc arată în acest început de an Rapid Zimbor. După ce în etapa trecută a făcut scor cu AS Creaca Jac (scor 6 – 0), formaţia pregătită de Ghiocel Brînduşe s-a impus în scor şi în deplasarea de la Tusa, acolo unde Rapid a înscris de cinci ori în faţa celor de la ACS Bănişor-Peceiu.

În urma rezultatelor din această rundă, clasamentul din Liga a IV-a Sălaj s-a cam “rupt în două”, astfel că între locul 7 şi locul 8 este unul o diferenţă de 6 puncte,  formaţiile cu unele pretenţii detaşându-se în plutonul fruntaş.

 

Rezultatele complete din etapa a XV-a din Liga a IV-a:

Cetatea Buciumi – Ardealul Crişeni 0 – 2

AS Cosniciu – Inter Cizer 1 – 0

Luceafărul Bălan – Venus Giurtelec 9 – 0

ACS Bănişor Peceiu – Rapid Zimbor 1 – 5

AS Creaca Jac – SCO Jibou 2 – 3

Barcău Nuşfalău – Unirea Mirşid 4 – 0

FC Chieşd – Someşul Someş-Odorhei 3 – 1

Amănunte de la fiecare partidă, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 martie. 

 

 

You may also like

Leave a Comment