Responsive Menu
Add more content here...


“Vicele” din Vârşolţ se pricepe şi la sport. Denes Andrei a câştigat un turneu de tenis de masă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Viceprimarul comunei Vârşolţ a reuşit să se impună la o competiţie de tenis de masă, organizată în memoria lui Bartus Andrei, un fost sportiv care s-a stins din viaţă în toamna anului trecut, la vârsta de 54 de ani

De câţiva ani, la Vârşolţ, Borla şi Carastelec au loc turnee de tenis de masă la care participă zeci de sportivi de fiecare dată. Anual, fiecare dintre cele trei localităţi menţionate organizează câte un concurs de tenis de masă.

Este deja o tradiţie între cele trei localităţi, iar de cele mai multe ori, la concursuri ajung şi concurenţi din alte localităţi, dar chiar şi aşa, jucătorii sunt precum într-o familie şi de fiecare dată buna dispoziţie a fost la ordinea zilei.

Din păcate, însă, această familie a devenit mai săracă în toamna anului trecut, atunci când Bartus Andrei a decedat în urma unui infarct. Avea 54 de ani…

Era triplu câştigător al competiţiei, iar colegii săi nu l-au uitat, astfel că începând din acest an, cele trei localităţi organizează concursuri de tenis de masă în memoria celui care a fost Bartus Andrei.

În acest an s-au organizat deja două competiţii, iar după ce s-a desfăşurat la Borla, recent, comuna Vârşolţ s-a ocupat de organizarea celei de-a doua competiţii.

Au fost prezenţi la start nu mai puţin de 21 de concurenţi din Vârşolţ, Borla, Carastelec, Sărmăşag şi chiar din Zalău.

Organizatorii au format trei grupe, după care au fost meciuri eliminatorii. În final, Denes Andrei – nimeni altul decât viceprimarul comunei Vârşolţ – a fost cel care a cucerit locul 1, după o finală disputată împotriva lui Kiraly Istvan. Pe locul 3 s-a clasat Denes Lajos.

A fost a şasea ediţie a competiţiei care s-a organizat în fiecare an, excepţie fiind anul 2020, când din cauza pandemiei nu a putut avea loc.

“Bartus Andrei a fost un mare iubitor al sportului şi un om deosebit. Ne lipseşte mult, fiind un sportiv desăvârşit care a reuşit să ridice nivelul competiţiei pe care a şi câştigat-o tre trei ori. Este o competiţie frumoasă şi cred că este un lucru bun că se organizează. Ne simţim bine, socializăm şi legăm noi prietenii”, ne-a declarat Denes Andrei.

Bartus Andrei era un om harnic şi un iubitor al sportului. În tinereţe a jucat fotbal pentru Unirea Vârşolţ, dar în timp a dezvoltat o pasiune şi pentru tenis de masă.

You may also like

Leave a Comment