Responsive Menu
Add more content here...


INCREDIBIL. Un sălăjean sănătos tun s-a prefăcut olog şi a mers la cerşit în Banat. FOTO şi VIDEO

by Mihai POP
1 comment 23 views
A+A-
Reset

Un bărbat de aproximativ 50 de ani din judeţul Sălaj şi-a legat un picior la spate, prefăcându-se olog, aşteptând astfel mila trecătorilor din centrul oraşului Reşiţa. Într-un final, ologul fals a fost deconspirat de către poliţiştii locali, care l-au forţat să se dezbrace în văzul tuturor şi l-au sancţionat doar cu o amărâtă de amendă


Un caz incredibil a avut loc ieri, în judeţul Caraş-Severin. Astfel, în centrul oraşului Reşiţa s-a aflat un olog care implora mila trecătorilor. Cel puţin, acestea erau aparenţele…

De fapt, cerşetorul care este din judeţul Sălaj mima handicapul şi era perfect sănătos.

Bărbatul şi-a legat piciorul drept la spate, cu gamba lipită de coapsă, şi se deplasa cu ajutorul unor cârje.

Totuşi, acesta a fost deconspirat de către poliţiştii locali care l-au forţat să se dezbrace pentru a-l demasca pe impostor.

Până în momentul sosirii poliţiştilor, bărbatul din judeţul Sălaj pur şi simplu a profitat de bunătatea trecătorilor care îi lăsau mâncare sau bani, aceştia fiind surprinşi când au văzut că de fapt sălăjeanul era perfect sănătos şi doar se prefăcea olog.

Să spunem că sălăjeanul a scăpat destul de ieftin, acesta fiind sancţionat doar cu o amărâtă de amendă şi trimis înapoi acasă.

“Reșițeni, aveți grijă cui întindeți o mână de ajutor! Poliția Locală a identificat astăzi un cerșetor-impostor care trăiește bine profitând de bunătatea noastră.”Domnul” provine din județul Sălaj, a fost sancționat și trimis către localitatea de domiciliu. Imaginile vorbesc de la sine, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile”, au spus reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

Astfel de “specimene” nu fac cinste judeţului nostru, iar poliţiştii din Satu Mare au bătăi mari de cap cu cerşetorii din Sălaj, ultimul eveniment având loc chiar la începutul acestei săptămâni, când mai multe cerşetoare au fost trimise cu trenul acasă.

Poliţia Locală: Reșiţeni, aveţi grijă cui întindeţi o mână de ajutor!

Acesta este mesajul transmis de Poliția Locală care a identificat astăzi un cerșetor-impostor care trăiește bine profitând de bunătatea oamenilor.

Poliţiştii locali se pare că îl aveau de ceva timp în vizor, însă astăzi l-au prins şi l-au dezbrăcat pe loc, în văzul lumii, ca toţi trecătorii să vadă cui au oferit mila sau ajutorul lor.

Falsul olog a fost sancționat cu amendă și lăsat să plece.

You may also like

1 comment

Mihai 22 February 2019 - 11:33

Nu e incredibil. e roman.

Reply

Leave a Comment