Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO. S-au tamponat tocmai în apropierea Poliţiei!

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Două autoturisme s-au ciocnit în această seară în municipiul Zalău, în apropiere de sediul IPJ Sălaj. Traficul s-a desfăşurat greoi mai bine de o jumătate de oră. Din fericire, nu au existat victime


Un eveniment rutier în care au fost implicate două maşini s-a petrecut în această seară în apropierea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.10, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Zalău, când au autoturism marca Opel Tigra circula dinspre cartierul Porolissum spre Poliţie.

La intersecţia din faţa Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale Sălaj, şoferul nu a acordat prioritate şi a tamponat un autoturism WV Golf, care se îndrepta în condiţii regulamentare de la Poliţie spre Autogară.

În urma impactului, ambele maşini au suferit avarii, fiind nevoie de o platformă pentru ca drumul să fie eliberat.

Oricum, traficul a fost blocat în intersecţie mai bine de o jumătate de oră.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de intervenţie de la poliţia locală, jandarmi şi de la poliţie, cu atât mai mult cu cât sediul IPJ Sălaj se află la doar o aruncare de băţ de intersecţie.

Poliţiştii au dirijat circulaţia în zonă şi traficul s-a desfăşurat greoi, pe un singur sens.

Considerat ca o centură a Zalăului, drumul este tranzitat de multe TIR-uri, fapt care a făcut ca circulaţia să fie şi mai dificilă, iar nervii persoanelor implicate în trafic au fost întinşi la maxim.

Din fericire, pasagerii din cele două maşini nu au suferit răni, decât o sperietură groaznică.

Au existat însă pagube materiale considerabile.

Evenimentul vine după doar câteva ore, de când un tânăr teribilist a intrat cu maşina într-un stâlp în centrul municipiului.

Vezi AICI amănunte despre acest subiect.

 

You may also like

Leave a Comment