Responsive Menu
Add more content here...


Un bărbat de 75 de ani a aţipit la volan şi a provocat un accident cu victimă

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, pe drumul național ce face legătura dintre Zalău și Cluj-Napoca. Din câte se pare, un bărbat din comuna Meseșenii din Jos a adormit la volan și autoturismul pe care îl conducea a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în şanţ. Soţia conducătorului auto a suferit răni grave şi a fost transportată la spital


Sâmbătă după-amiază, undeva în jurul orei 13.30, pe drumul naţional DN 1F, a avut loc un accident rutier grav.

Astfel, în apropierea localităţii Sutoru (comuna Zimbor), un conducător auto în vârstă de 75 de ani din comuna Meseşenii de Jos a aţipit la volan.

La o curbă la dreapta, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi intrat în coliziune cu un canal colector de apă de pe marginea drumului.

În urma impactului, maşina s-a răsturnat în şanţ şi a fost serios avariată.

Dacă şoferul a scăpat teafăr şi a ieşit din maşină pe picioarele sale, soţia sa, o femeie în vârstă de 72 de ani, care se afla pe locul din dreapta faţă a rămas încarcerată.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca victima să fie fiarele contorsionate.

Femeia a fost transportată  cu un echipaj de la Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Cu toate acestea, şoferul de 75 de ani riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii sălăjeni au întocmit deja dosarul.

You may also like

Leave a Comment